Nájdite si dokonalý účes vďaka novej aplikácii od Schwarzkopf!

Vlasy sú bezpochyby korunou krásy a veľmi záleží na ich strihu a farbe, ako vám ktorý účes pristane. Drastické zmeny imidžu vám môžu pomôcť, ale aj uškodiť, pretonie je jednoduché vybrať si ten správny účes! Virtuálny svet tretieho tisícročia však otvára bránu novým možnostiam. Pohodlne sa usaďte a zoberte si mobilný telefón. V priebehu pár sekúnd sa ocitnete v kaderníctve, ktoré je úplne iné ako ostatné!

Nový vzhľad za minútu

Túžite po novom účese alebo farbe vlasov, ale nemáte odvahu pustiť sa do veľkej zmeny? Čo ak to nakoniec dopadne úplne inak, ako ste si predstavovali? Schwarzkopf má riešenie! Vďaka novej aplikácii si môžete vyskúšať účesy online, čo vám výrazne pomôže pri výbere tej pravej frizúry. Virtuálne zrkadlo vám ukáže vhodný strih či farbu vlasov. Jednoduchými krokmi sa dopracujete k vysnívanému vzhľadu.
Aplikácia Schwarzkopf sprievodca účesmi vám poskytne osobné poradenstvo v oblasti súčasných trendov. Môžete si porovnať rôzne štýly a vyskúšať ich priamo na sebe, pričom získať nový vzhľad nebolo nikdy tak zábavné!

Aplikácia okrem iného poskytuje obrázkové inštrukcie ako docieliť vysnívaný účes krok za krokom a zároveň odporučí, akú vlasovú kozmetiku a iné prípravky budete potrebovať. Chýba vám k dokonalému výsledku tužidlo, lak na vlasy alebo gél? Žiadny problém! Virtuálna zmenáreň sa postará o produkty šité ne mieru pre vašu korunu krásy, ktoré si budete môcť objednať pohodlne jednoduchým kliknutím. Tí, ktorí dávajú prednosť osobnej návšteve predajne si môžu pomocou lokalizačných služieb zistiť, kde je najbližší obchod s kozmetickými prípravkami, ktoré potrebujú.

V priebehu pár sekúnd si overíte, či vám nový melír bude svedčať, alebo máte radšej skúsiť iný odtieň. Nie ste ešte stále rozhodnutá, do akej veľkej premeny zovňajšku chcete ísť? Či už chcete vyskúšať, ako bude vyzerať vaša hriva v chaotickom vrkoči alebo v sladkých kučierkach, stačí vám k tomu len smartfón. S virtuálnym zrkadlom hravo vyskúšate požadovaný účes a farbu v 3D forme pomocou svojho mobilného telefónu. Predná VGA kamera na telefóne rozpozná vašu tvár a obrysy hlavy. O chvíľu uvidíte samých seba na displeji s požadovaným účesom. Výsledok si môžete uložiť ako fotografiu a zdieľať na sociálnych sieťach medzi priateľmi. Získate tak užitočnú spätnú väzbu a zbavíte sa nerozhodnosti ešte pred uskutočnením samotnej veľkej zmeny účesu!

Nákupca i poradca v jednom

Aplikácia vám dokonca poslúži aj ako digitálny nákupný zoznam. Stačí si len označiť výrobky, ktoré si chcete zakúpiť a automaticky ich neskôr nájdete v záložke Obľúbené. Týmto však výhody aplikácie nekončia! Ak si neviete rady so starostlivosťou o korunu krásy alebo vás zaujímajú odpovede na otázky týkajúce sa farbenia alebo stylingu, neváhajte sa obrátiť na odborníkov z tímu Schwarzkopf, Pošlite im otázku prostredníctvom e-mailu alebo telefónu. Experti z oblasti vlasovej krásy sú pripravení vám kedykoľvek pomôcť.

Aplikácia je k dispozícii zadarmo pre operačný systém Android (4.4 alebo vyšší) a iOS ( 8.0 alebo vyšší) od mája 2016.

iOS: https://itunes.apple.com/sk/app/schwarzkopf-hairstyle-guide/id1113959710?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.henkel.pl.hairapp

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *