Zjednodušte si cestovanie autom vďaka týmto skvelým pomocníkom

Pravidelne cestujete autom na dlhšie trasy? Bolieva vás chrbát a už vás nebaví táto stereotypná činnosť? Spríjemnite a hlavne zjednodušte si cestovanie z bodu A do bodu B vďaka týmto dvom skvelým pomocníkom, ktoré by mimochodom nemali chýbať v žiadnom aute.

Deflektory – vždy čerstvý vzduch v aute

Ak chcete mať v aute vždy čerstvý vzduch a ste fajčiar, v tomto prípade vám odporúčame inštaláciu najmodernejších deflektorov. Deflektory sú vlastne protiprievanové lišty, ktoré majú za úlohu zabezpečiť prirodzenú cirkuláciu vzduchu v aute. Dodávajú každému autu športovejší vzhľad a pri ich inštalácii sa nezapotíte a zvládnete to bez akejkoľvek pomoci. Na každú značku automobilu sa vyrábajú deflektory, preto ak máte auto značky Škoda, deflektory na značku Audi vám pasovať rozhodne nebudú. Sú cenovo prijateľné a na niektorých e-shopoch nájdete dokonca video, ktoré vám poradí ako jednotlivé deflektory montovať.

Gumené vaničky do kufra

Ak cestujete na viac dní, na dovolenku, lyžovačku, alebo výlet, určite potrebujete mať v kufri čo najviac miesta, aby sa vám tam zmestila celá batožina. Vynikajúcim pomocníkom na cestovanie sú aj kvalitné tvarované gumené vaničky do kufra, ktoré kúpite v akomkoľvek obchode s automobilovým príslušenstvom. Tak ako aj pri deflektoroch, tak aj u vaničiek do kufra platí to, že sa vyrábajú na konkrétne značky automobilov. Ich úlohou je interiér kufra ochrániť pred mechanickým poškodením a hlavne pred špinou. Ak sa vám náhodou v kufri niečo rozleje, práve tieto vaničky to zachytia. Sú totiž vodoodpudivé. A ešte okrem toho ich neroztrhnete a neprepichnete.
Ak máte automobil a cestujete ním dennodenne, tieto dve skvelé pomôcky by ste si mali čím skôr kúpiť. Výrazne vám uľahčia cestovanie na dlhšie trasy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *