Čo by ste mali zvážiť pri sedačkách na mieru?

Posledné roky je módnym trendom robiť si veci na mieru. Kupujete auto – môžete si vyskladať výbavu. Chcete novú kuchyňu a rovnako si ju môžete poskladať podľa vlastných preferencií. Ak chcete do seba trochu investovať a vyzerať na spoločenskej udalosti k svetu, rovnako si dávate ušiť šaty alebo navrhnúť oblek na mieru, aby presne zodpovedali vašim krivkám  a, čo je dôležitejšie, sedeli vám ako uliate.

Výrobcovia sedačiek nezostávajú pozadu a rovnako ponúkajú sedačky, ktoré ideálne zapasujú do vašej obývačky. V porovnaní napríklad s oblekom je výber sedačky na mieru ešte dôležitejší. Hneď vám prezradíme prečo.

„Prosím, posaďte sa“

Oblek máte oblečený párkrát do roka na plese, oslave, svadbe, či na dôležitom pohovore alebo pracovnom stretnutí. Po akcii, ktorá trvá pár hodín, ho zase odložíte do skrine a niekoľko mesiacov o ňom poriadne neviete.

Naproti tomu sedačka je srdcom vášho obývacieho priestoru. Je miestom, kde prijímate návštevy. Vo väčšine prípadov je to najväčší kus nábytku, kde spočinie zrak návštevy ako prvý.

Sedačku vidíte každý deň a trávite tam čas so svojou rodinou a oddychujete.

Podľa istej štúdie za svoj život presedíte v sedačke skoro 79 000 hodín. Neviete si predstaviť, koľko to je rokov? Niečo viac ako 9 rokov ste usadený na gauči s návštevou, rodinou, pred telkou, či tabletom.

Je preto dôležité, aby vám sedačka doslova „sadla“.

Výrobca sedačiek na mieru StudioSpanku.sk sa okrem originálnych postelí so slovenským rukopisom venuje výrobe sedacích súprav, ktoré prispôsobuje na centimeter presne. K dispozícii majú vlastnú dielňu, kde sa realizujú predstavy klientov. Vy si tak môžete byť istý, že dostanete originálny produkt, ktorý nádherne zapasuje do vašej obývačky. Konštrukcia z masívneho dreva ale nie je jediná vec, ktorú si môžete prispôsobiť.

Vyfarbite sa

Pastelové, krémové, kožené, biele, červené, hnedé, kockované…. Mohli by sme pokračovať donekonečna. Výber poťahových materiálov v StudioSpanku.sk majú skutočne nekonečný. Opravujeme sa – takmer 300 odtieňov a štruktúr je k dispozícii pre klientov, ktorí chcú byť unikátni.

Ďalšou veľkou výhodou tohto výrobcu je fakt, že sa nedrží len jednej dizajnovej línie. Znamená to, že v ponuke nájdete decentné, tradičné kúsky ( napr. posledný rok mimoriadne obľúbený Ušiak ) a zároveň modely, ktoré dýchajú moderným dizajnom ( napr. sediaca súprava LEMANS ).

Sedačkou na mieru nemáte čo pokaziť – práve naopak. Získate jedinečný kúsok, ktorý máte len vy. Keď k tomu prirátame vysokú kvalitu masívneho dreva, anatomické molitany, jedinečné poťahy a slovenskú kvalitu, tak vaša voľba by mala padnúť jedine na StudioSpanku.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *