Na čo pri rekonštrukcii kúpeľne nesmiete zabúdať?

Rekonštrukcia kúpeľňových priestorov patrí k tým najdrahším rekonštrukciám v domácnostiach. Ak bývate na byte a máte ešte umakartové jadro, na jeho odstránenie a následnú stavbu murovaného si musíte vyhradiť minimálne 2000 eur a viac. Na čo by ste ale pri rekonštrukcii kúpeľne rozhodne nemali zabúdať? Tým, že ide o veľkú investíciu, musíte mať všetko do detailov premyslené.

Vytvorenie návrhu kúpeľne

Aby ste mali ako-takú predstavu, ako bude vaša kúpeľňa vyzerať po danej rekonštrukcii, dajte si vytvoriť návrh interiéru. Detailná vizualizácia kúpeľne vám umožní realizovať zmeny v usporiadaní a zariadení kúpeľne skôr, ako túto rekonštrukciu zrealizujete. Vytvorenie profesionálnej vizualizácie kúpeľne nebude zadarmo. Získate tak možnosť nahliadnuť do tejto miestnosti skôr, ako daná rekonštrukcia prebehne a hlavne, keď vám niečo nebude vyhovovať, môžete to zmeniť. Výrazne ušetríte na rekonštrukciách a hlavne, kto z vás by chcel robiť rekonštrukciu rekonštrukcie? Stálo by vás to zbytočne veľa a každé ušetrené euro vám pomôže.

Dostatok úložného priestoru

Predtým, ako začnete realizovať rekonštrukciu, zamyslite sa, koľko úložného priestoru potrebujete a koľko sa vám ho tam zmestí. Ak máte kúpeľňu menších priestorov, neostáva vám nič iné, len kúpiť závesné skrinky a využiť priestor pod umývadlom. Ak máte väčšiu, môžete si dovoliť pokojne aj väčší kúpeľňový nábytok s väčším množstvom políc a šuflíkov. Kúpeľňový nábytok si dajte vyrobiť na mieru. Budete mať tak menej starostí s hľadaním a budete mať istotu, že nábytok vám bude presne sedieť.

Ak chcete mať krásnu kúpeľňu, nezabúdajte na vytvorenie návrhu kúpeľne, ktorý vám pomôže odhaliť prípadné nedostatky a hlave zabezpečte si dostatok úložného priestoru na kozmetiku a čistiace prostriedky. Okrem toho sa rozhodnite, či radšej kúpiť vaňu, alebo sa uspokojíte so sprchovým kútom. Každé jedno má svoje výhody a nevýhody.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *