Pekné dekorácie, ktoré vám skrášlia kuchyňu

Kuchyňa je miesto, kde trávia najviac času práve ženy. Pripravujú chutné raňajky pre svoje ratolesti, chutné obedy pre všetkých členov rodiny, vychutnávajú si v nej rannú kávu, ale i čítajú dennú tlač. V kuchyni si málokedy dokážeme udržať poriadok celých 24 hodín. Ak chcete svoju kuchyňu trošku skrášliť, je na čase vymeniť staré škaredé dekorácie za nové krajšie.

Nové behúne na stôl, ľanové obrusy

Ak máte rady retro štýl, určite vás zaujmú kedysi často používané klasické ľanové obrusy s originálnymi výšivkami. Ak máte doma taký, určite ho nevyhadzuje. Niektoré ženy ho zháňajú a majú dokonca takýto obrus aj problém zohnať.

Ak vás nezaujali obrusy, určite si kúpte aspoň behúň, poprípade prestieranie. Krásne vynikne váš obrovský jedálenský stôl a nebude pôsobiť tak smutne, holo.

Kúpte si behúne na stôl – najlepšie jednoduché, jednofarebné alebo si kúpte kvalitný ľanový obrus, ktorý vám bude robiť spoločnosť niekoľko rokov bez toho, aby sa na ňom odzrkadlil zub času.

Váza s drevenými dekoráciami

Ak vám na kuchynskej linke chýba dekorácia – váza s kvetmi, neváhajte a kúpte si ju. Odporúčame kvalitné hlinené vázy v podobných farebných odtieňoch v akých je zariadená vaša kuchyňa. Váza nesmie „kričať“. Kúpte si buď čerstvé kvety, alebo vám odporúčame kúpiť si, poprípade nájsť v lese konáriky najlepšie z vŕby, na ktoré si budete vešať kľudne aj ručne vyrobené drevené alebo slamené dekorácie. Oživte vašu modernú kuchyňu na mieru práve takouto dekoráciou. Vpustite do vašej kuchyne viac prírody!

Bylinky v kvetináčoch

Viac prírody vpustíte do svojej kuchyne aj vtedy, keď si kúpite v kvetináčoch čerstvé bylinky, ako napríklad bazalku, pažítku, tymián a podobne. Tieto bylinky umiestňujte na kuchynskú linku tak, aby vám nezavadzali. Krásne rozvoňajú kuchyňu a priestor krásne zútulnia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *