4 moderné prvky, ktoré zmodernizujú aj vašu kuchyňu

Už je to dlho odvtedy, čo ste rekonštruovali miestnosť, kde sa pripravujú pokrmy pre všetkých členov rodiny? Ak áno a chceli by ste svoju kuchyňu zmodernizovať bez toho, aby ste utratili príliš veľa peňazí, prezradíme vám, čím si môžete zmodernizovať svoju kuchyňu bez toho, aby ste minuli všetky svoje úspory.

1. Nové kovania na nábytok

Ak máte ešte stále zachovalú kuchynskú linku, ale chcete ju určitým spôsobom zmodernizovať, odporúčame vám nahradiť staré ošúchané nábytkové kovania za novšie modernejšie nábytkové kovania. Dodajú šmrnc staršej kuchynskej linke a bez výraznejších výdavkov vám pomôžu zmodernizovať vašu kuchyňu.

2. Štýlové závesy

Ak v kuchyni nemáte závesy, resp. máte, ale veľmi staré, odporúčame vám ich čím skôr vymeniť. Stavte skôr na farebné závesy, ktoré sa budú skvele hodiť k farbe kuchynskej linky, ale i k farbe stien. Kombinujte žltú so zelenou/ hnedou. Odporúčame vám hlavne prírodné farby. Ak máte pod kuchynským oknom vykurovacie teleso, čiže radiátor, vyberajte skôr kratšie závesy.

3. Váza s kvetmi

Ak sa vám zdá kuchynská doska a jedálenský stôl fádny, kúpte si nové keramické vázy, v ktorých vyniknú najmä vždy čerstvo natrhané kvety. Kuchyňa tak bude vyzerať živšie. Samozrejme, do váz si môžete dávať aj sušené kvety. Kvety dokážu oživiť aj ten najfádnejší priestor a gazdinkám viditeľne zlepšujú náladu.

4. Nová drezová batéria s drezom

Časom sa opotrebovávajú a ich životnosť výrazne znižujeme nesprávnym spôsobom čistenia. Ak je váš drez s drezovou batériou už starý, znehodnotený, batériu nahraďte novou pákovou a starý drez vymeňte za modernejší zaujímavý granitový drez. Dostať ho môžete v rôznych farebných prevedeniach, takže sa nemusíte báť, že nový granitový drez bude v kuchyni „kričať“. Tento drez je odolný voči poškriabaniu a dokáže odolať vysokým teplotám.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *