Menšie zmeny, ktoré váš interiér zmenia k lepšiemu

Interiérové trendy sa aj tento rok ukázali v plnej paráde. Ak milujete dizajnovanie interiéru a potrebovali by ste nový impulz v interiéri vášho príbytku, inšpirujte sa našimi zaujímavými nápadmi. Menšie zmeny vášmu domovu nezaškodia.

Nové zaujímavé obrazy

Ak máte na stenách obrazy, ktoré sa už nehodia k modernému zariadeniu, ktoré ste za posledné roky postupne obmieňali, vymeňte ich za nové. Skúste si dať z vlastných fotografií vyrobiť fotokoláž. Bude to skvelá spomienka na minulosť a krásne oživí domácnosť a zaujme každú návštevu.

Do kuchyne kupujte obrazy s prírodnými motívmi. Do spálne si môžete dopriať trošku extravagancie, napríklad pop-art. Osviežte steny v obývačke, spálni a v kuchyni novými obrazmi. Takéto menšie zmeny zmenia váš interiér k lepšiemu.

Drevené motívy – obklad, dekorácie, masívny nábytok

Kúsok prírody dokáže váš interiér zmeniť k lepšiemu, zatraktívniť ho. Kúpte si kvalitné drevené obklady do kuchyne a obývačky a uvidíte, že tieto zmeny váš domov zmodernizujú. Drevo sa postupne dostáva do popredia. Odporúčame kvalitné tatranské profily, masívny nábytok a drevené dekorácie.

Viac bielej a sivej

Aj keď väčšina z vás možno prídu tieto farby nudné, v interiéri si stále nájdu svoje miesto. Biela v kombinácii so sivou nikdy nikoho neomrzí a interiéroví dizajnéri odporúčajú zariaďovať si interiér práve v týchto farbách.

V týchto farbách vám odporúčame zariaďovať najmä obývačku. K bielej a sivej sa bude hodiť petrolejová farba, horčicovo žltá a zelená(kaki) farba.
Biele steny navyše priestor opticky zväčšujú, preto ak bývate v malom byte, bielej sa nevyhýbajte.
V sivej farbe vám odporúčame kupovať deky, sedačky a posteľné obliečky.
Ak chcete váš domov trošku obmeniť a zmodernizovať, doprajte vášmu interiéru viac prírodných materiálov, hlavne kvalitné drevo. Interiér izieb zariaďujte v bielej a sivej farbe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *