Ako si vybrať správny obraz do konkrétnej miestnosti?

Neodmysliteľnou dekoráciou každého interiéru sú obrazy. Dokonale ladia k ostatnému zariadeniu interiéru a zároveň vypĺňajú hluché miesta na stenách.

Ak práve teraz hľadáte pekné obrazy do obývačky, kuchyne, či detskej izby, poradíme vám, ako sa v ponuke zorientovať a vybrať správny obraz do konkrétnej miestnosti.

Výber podľa miestností

Vo viacerých e-shopoch predávajúcich kvalitné obrazy majú obrazy kategorizované do kategórií, podľa toho do akej miestnosti sa dané obrazy hodia. Ak hľadáte nový obraz do obývačky, pozrite do sekcie obrazov do obývačky. Ak chcete nový obraz do kuchyne, pozrite si obrazy do kuchyne.

Aké obrazy vyberať do obývačky?

V obývačke najviac vyniknú veľké obrazy na plátne, no potešiť sa môžete aj vlastnou fotomozaikou vytvorenou z vlastných foto spomienok. Nad sedacou súpravou vás môžu potešiť aj viacdielne obrazy, ktoré tvoria jeden obrazec.

Ako obrazy vyberať do kuchyne?

V kuchyni oceníte malé obrazy s prírodnými motívmi, najmä však s motívmi byliniek, zeleniny, ovocia, kávy a kávových zŕn. Na stenách skvele vyniknú aj obrazy, ktoré zobrazujú vázu rozkvitnutými kvetmi umiestnenými v nej. Občas sa vám podarí natrafiť aj na obrazy s kávovarmi, alebo nebodaj s koťogom.

S obrazmi do kuchyne to nepreháňajte. Zvoľte maximálne dva- tri malé obrazy a umiestňujte ich výhradne len nad jedálenský stôl.

Peknými obrazmi v každej miestnosti budú štýlové obrazy s nápismi – citátmi, ktoré nám majú pri pohľade na ne niečo pripomínať.

Ak si ale chcete vybrať kvalitné obrazy, všímajte si aj kvalitu rámov. Ak si vyberáte bezrámové obrazy, všímajte si kvalitu plátna (jeho pevnosť). Vo viacerých obchodoch si môžete nájsť obrazy aj podľa dominantných farieb. Táto možnosť vám výrazne uľahčí hľadanie tých správnych obrazov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *