Detaily, ktoré v detskej izbe rozhodujú

Každé dieťa túži mať vlastnú detskú izbu. Nie všetkým sa ale tento sen splní a musia zdieľať detskú izbu so súrodencami. Ak ale plánujete nanovo zariaďovať detské izby vašich detí, zamerajte sa predovšetkým na tieto detaily, ktoré rozhodujú.

Farebné steny

Detské izby majú žiariť farbami a práve z tohto dôvodu by rodičia mali voliť farebnejšie vybavenie detských izieb. Aj keď minimalistický štýl je v súčasnosti veľmi preferovaný, v prípade detských izieb by sa na to malo pozabúdať. Minimalizmus v detských izbách nie je povolaný.

V detských izbách by mali prevládať detské motívy. Začnite tým, že nudné steny v detských izbách ozdobíte detskými motívmi. Odporúčame zvoliť rozprávkové obrazy, detské tapety, alebo ručne maľované detské obrázky priamo na stenu. Farebné steny dodajú detskej izbe ten správny šmrnc!

Kvalita detských obliečok

Okrem farebných stien by si rodičia mali všímať kvality detských obliečok. Deti majú jemnú pokožku, o ktorú je potrebné starať sa a práve z tohto dôvodu by vám mali záležať na kvalite detských obliečok. V zimných mesiacoch odporúčame teplé flanelové detské obliečky, no všeobecne sú odporúčané práve kvalitné bavlnené detské obliečky. Detské obliečky z kvalitnej bavlny ani po niekoľkých praniach nestrácajú na kráse a aj tvar ostáva zachovaný.

Pri výbere okrem materiálu vyberajte vhodný rozprávkový motív, zapínanie na gombíky a hlavne vhodný rozmer. Nezabúdajte, že sa predávajú rôzne rozmery detských obliečok.

Úložný priestor na hračky

Detská izba je na to, aby sa v nej deti učili, spali, ale aj hrali. Pri zariaďovaní detských izieb si všímajte jeden detail a to, ako zariadiť miestnosť, aby ste vytvorili dostatok úložného priestoru na hračky detí. Odporúčame nájsť si šikovného hand made výrobcu, ktorý vám ušije látkové koše, do ktorých budú vaše deti dávať všetky svoje hračky. Tieto koše majú dosť úložného priestoru, ľahko sa prenášajú a hlavne nezaberajú veľa miesta v detskej izbe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *