Nový look modernej obývačky

Nájsť vhodné dekorácie do domácnosti nie je problém. Prispôsobiť však nové dekorácie k tým starým, ktoré v domácnosti máme a nechceme vyhodiť, však trošku problémom je. Ak nemáte dizajnérske schopnosti a máte peniaze naviac, môžete si najať interiérového dizajnéra, ktorý vám pomôže zladiť dekorácie podľa štýlu, ktorý s vám páči a s ktorým sa stotožňujete.

Ak chcete dodať nový look napríklad svojej obývačke, pár zaujímavých tipov vám predsa len dáme.

Závesy až po zem v sivej farbe

Štýlové, dominantné a praktické. Závesy sú neoddeliteľnou súčasťou moderných obývačiek. Nahrádzajú nudné záclony, ktoré si pamätajú koniec minulého tisícročia.

Závesy až po zem z kvalitnej látky odporúčame vyberať v neutrálnych farbách, ideálne v sivej. Neutrálna sivá farba je pekná, nadčasová a zladíte ju k akejkoľvek dominantnej farbe miestnosti, v tomto prípade obývačky. Odporúčajú sa jednofarebné, ale ak sa vám jednofarebné bezvzorové nepáčia, odporúčame kombináciu sivej a bielej.

Štýlové kreslo

Sedacia súprava je súčasťou každej obývačky, ale čo kreslo? Kreslá bývajú nahrádzané klasickými taburetkami. V kresle sa však môžete pohodlnejšie usadiť. Navyše kreslá skrášlia priestor v obývačke a ak si kúpite také kreslo, ktoré nie je náročné na prenášanie, môžete si v obývačke zriadiť podľa potreby oddychový čitateľský kútik. Stačí do rohu miestnosti umiestniť štýlovú stojacu lampu.

Ak ale nechcete nové kreslo, zreštaurujte staré kreslo. Kombinácia moderného s retro je v súčasnosti obľúbené, preto neváhajte a kombinujte. Ak túžite po koženkovom kresle, skúste si nájsť skúseného čalunníka, ktorý by vám z novej koženky na čalúnenie vytvoriť nové koženkové kreslo.

Okrem závesov a štýlového kresla dodajú nový look vašej obývačke aj drevené a hlinené dekorácie. Nezabúdajte ani na živé kvety, ktoré odporúčame umiestniť na kovové stojany na kvety.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *