Zaujímavé tipy, ako zmodernizovať interiér

Interiérové trendy sa neustále menia a aj my máme chuť meniť náš interiér. Najčastejšie potrebujeme meniť dizajn interiéru po ukončení jedného ročného obdobia.

Ak vás rozkvitajúca príroda inšpirovala a uvažujete o modernizácii interiéru domácnosti, máme pre vás pár tipov, ako si ho zmodernizovať.

Nudné steny? Investujte do interiérového obkladu

Ak vám steny v interiéri prídu príliš fádne, buď si ju premaľujte na inú farbu, alebo investujte do interiérového obkladu. Čo sa týka materiálového prevedenia, uprednostnite kvalitné slovenské drevo, alebo interiérový travertínový obklad. Travertín je odolný prírodný kameň, z ktorého sa vyrába nielen interiérový obklad, ale aj exteriérové (terasové) podlahy, ale aj dlažba do interiéru.

Nudné steny budú vyzerať krajšie, živšie, nadčasovejšie.

Travertínový obklad krásne vynikne najmä v obývačke, ktorá je prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou resp. v predsieni.

Pretriedenie dekorácií v obývačke

Máte pocit že miestnosť, kde sa stretávate s celou rodinou je preplnená? Skúste pretriediť dekorácie, čo tam máte a kúpte si nové, ktoré budú pasovať k ostatným, ktoré ste si tam ponechali. Niekedy aj menšie upratovanie v dekoráciách pomôže modernizovať interiér.

Obývačka bude vyzerať priestrannejšie a dáte šancu niečomu novému.

Nové obrazy

Obrazy, čo máte zavesená na stenách, máte už dlho? Skúste ich vymeniť za modernejšie. V detskej izbe a v spálni odporúčame namiesto obrazov kúpu rámov na fotky a vytlačenie rodinných fotografií. V obývačke kúpte 3D obraz, poprípade si dajte vytvoriť fotomozaiku z vlastných fotografií. V kuchyni oceníte malé obrazy v drevených rámoch s motívmi potravín a pomôcok do kuchyne.

Kúpou nových obrazov interiér dokonale zmodernizujete a neminiete pritom veľa peňazí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *