Zaujmite klientov moderným vybavením recepčného interiéru

Každý klient, ktorý príde do sídla firmy, príde do kontaktu s recepciou. Práve tento priestor je prvý, ktorý uvidí a podľa ktorého si utvorí celkový dojem z vašej firmy. Samozrejme, všímať si bude aj interiér vašich kancelárii, no recepčné priestory sú prvé, s ktorými príde do kontaktu.

Venujte pozornosť inovácií recepčného interiéru a poďte spolu s nami modernizovať.

Začnite výberom dobrého nábytku

Kvalitný nábytok na recepciu je základ. Aby sa návštevnici, ale aj zamestnanci recepcie cítili príjemne, musia sedieť na pohodlných recepčných kreslách. Predstavte si, že sedíte na recepcii a čakáte, kým vás majiteľ firmy príjemne do svojej kancelárie. Určite by vám bolo nepríjemne, keby sedíte na tvrdom, poprípade polorozpadnutých kreslách a sedačkách.

Ak chcete klientov zaujať moderným vybavením recepčného priestoru, investujte do moderného a hlavne pohodlného vybavenia recepčného interiéru.

Dostatočné vetranie a pitný režim

Neraz čakajú klienti v recepčným interiéroch niekoľko desiatok minút, preto ak sa pri preplnení recepčných priestoroch vydýcha vzduch a vy nebudete mať zabezpečené dostatočné vetranie, veľa klientov čakanie vzdá. Už pri výbere vhodných priestoroch na podnikanie dbajte najmä na dostatočné vetranie kancelárskych a recepčných priestorov.

Nezabúdajte ani na pitný režim a zabezpečte pitný režim nielen pre zamestnancov recepcie, ale aj pre návštevníkom. Investujte do výdajníkov vody (automatov na vodu).

Svetlé farby stien a prezentačné steny

Steny na recepcii by nemali byť preplnené veľkým množstvom obrazov a vôbec by nemali byť omaľované v tmavých farbách. Recepcie, nech už sú akokoľvek veľké, by mali byť omaľované v bledých farbách – odporúčame hlavne bielu a béžovú.

Čo sa týka grafiky, odporúčame vám dať si vyrobiť vlastnú prezentačnú stenu, ktorá krásne vynikne v recepčných priestoroch každej firmy. Zobrazená by mala byť vízia firmy a samozrejme nesmie chýbať ani logo firmy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *