Prichystajte si príjemné osvieženie aj u vás na záhradke

Leto je už v plnom prúde a tí z vás, ktorí majú na záhradke vlastný bazén, vedia, že letné horúčavy sa vám budú lepšie znášať. Ak ale nemáte kúpené vybavenie, či nachystaný priestor na umiestnenie bazéna, poradíme vám, na čo myslieť, aby ste si prichystali príjemné osvieženie na záhradke.

Protišmyková dlažba

Aby ste si v lete mohli užívať príjemné osvieženie v bazéne, dôležité je prichystať si dobré podmienky a uloženie bazéna. Ak nemáte kvalitnú dlažbu, odporúčame vám zainvestovať do kvalitnejšej protišmykovej dlažby, ktorá ochráni vaše zdravie a zdravie vašich detí.

Plávacia doska a nafukovací matrac

Čo by to bolo za príjemné osvieženie v bazéne, keby ste nemali toto vybavenie? Rukávniky, kolesá, plávacie dosky, ale aj nafukovacie matrace by nemali chýbať na vašej záhradke pri bazéne. Príjemne sa s nimi zabavíte a ešte si pri nich aj oddýchnete. Ak máte deti, takéto vybavenie do vody by vám nemalo chýbať. Dôležité je ale uprednostňovať kvalitné značky. Medzi obľúbené značky patrí Bestway. Nájdete tam dokonca aj nafukovací matrac v tvare melóna!

Záhradné lehátka

Keď vyjdete z bazéna, určite by vám nemali chýbať záhradné lehátka spolu s osuškami. Keď sa osušíte, môžete si oddýchnuť a trošku sa poopaľovať. Záhradné lehátka musia byť pohodlné, pevné a musia byť ľahko rozkladateľné a skladateľné.

Okrem protišmykovej dlažby by vám na záhradke s bazénom nemal chýbať ani kvalitný a hlavne stabilný slnečník, ratanový nábytok (kreslá a stolík), gril a samozrejme aj prípravky na udržiavanie čistej vody.

Určite si ale nezabúdajte kúpiť vybavenie do vody. Využijete ho nielen na záhrade, ale môžete si ho vziať so sebou aj na dovolenku k moru. Konkrétne značka Bestway má v ponuke aj paddlebord alebo nafukovacie plávajúce ostrovy, ktoré však využijete hlavne na jazere alebo v mori.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *