Vychutnajte si ničnerobenie pri vlastnom bazéne na záhrade

Väčšina z vás sa už určite nevie dočkať obdobia letných dovoleniek, ničnerobenia, letných posedení na záhrade, grilovačiek a iných aktivít strávených mimo domova. Ak máte dostatočne veľkú záhradu a chceli by ste vlastný bazén, do ktorého by ste chodili bez plávacej čiapky a kedykoľvek budete chcieť, splňte si tento sen a kúpte si bazén.

Kvalitná dlažba okolo bazéna

Ak chcete bazén, potrebujete k nemu automaticky aj príslušenstvo na čistenie, ale aj dobrý priestor a kvalitnú dlažbu. Ak chcete pevnú dlažbu okolo bazéna, odporúčame vám travertínovú dlažbu okolo bazéna. Ľahko sa udržiava, je kvalitná, nárazuvzdorná a ani silné slnečné žiarenie jej vôbec neublíži. Okrem dlažby investujte aj do travertínového bazénového lemu. Váš bazén bude vyzerať luxusne, štýlovo a závidieť vám ho bude každý váš známy.

Pohodlné sedenie

Keď vyjdete z bazéna, potrebujete si niekde na chvíľu sadnúť. Pri peknom bazéne na záhrade majte určite ratanový nábytok – stôl so stoličkami. Ak chcete trošku tienenia, kúpte si slnečník, poprípade porozmýšľajte nad pergolou alebo slnečnou plachtou, ktoré vám poskytnú dostatočný komfort a ochránia vás pred priamym slnkom.

Ratanový nábytok, lehátko a podsedáky

Vychutnajte si ničnerobenie pri vlastnom bazéne na záhrade. Nezaškodí, ak si v blízkosti bazéna zriadite sprchu s nádržkou na uskladnenie vody, ktorú vám bude ohrievať samotné slnko. Je lepšie, keď sa spláchnete od chlórovanej vody a až potom si ľahnete/ sadnete na ratanové stoličky.

Na ratanové stoličky si kúpte mäkké podsedáky, ktoré vám poskytnú dostatočný komfort a ak si budete chcieť ľahnúť, kúpte si polohovateľné lehátko z umelej hmoty, ktoré sa bude udržiavať ľahšie, ako ratanový nábytok.

Ani sa nenazdáte a je tu leto. Teraz na jar máte čas realizovať sa na záhrade a vytvoriť si kútik, ktorý vám závidieť každý chorvátsky občan, ktorý „súkromie“ vo vlastnej krajine už dávno stratil.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *