Ako postupovať pri výbere novej dámskej kabelky?

Každá žena ich má doma tucet, no aj napriek tomu nie je spokojná s tým, čo má. Stále hľadá nové a nové kabelky, ale často krát je väčšina kabeliek po pár noseniach nepoužiteľná. Myslite však na to, že stálym vyhadzovaním nekvalitných kabeliek vytvárate odpad.

Ak si chcete vybrať kvalitnú kabelku, poradíme vám, ako postupovať pri výbere novej dámskej kabelky.

Uprednostnite kvalitné materiálové prevedenie

Cenovo prístupným materiálom je syntetika, syntetický materiál, ale kvalitou sa nedokáže vyrovnať kože. Ak chcete kvalitnú kabelku, ktorá vám vydrží, odporúčame vám zamerať sa predovšetkým na kvalitné materiálové prevedenie, čiže na kožu. Koža je trváca, neničí sa a pri správnej starostlivosti vám kabelka z tohto materiálu vydrží roky.

Síce si kúpite menej kabeliek, ale zato budete mať v šatníku kvalitné, ľahko kombinovateľné kabelky.

Kupujte značkové kabelky

Ak chcete kvalitnú kabelku, sústreďte sa predovšetkým na značkové kabelky z kože. Medzi takéto kabelky radíme aj dámske kabelky Michael Kors. Sú nadčasové, vyrobené z kvalitnej kože a hodia sa vám k akémukoľvek elegantnému oblečeniu.

Ak pracujete v kancelárii alebo podnikáte, odporúčame vám jednoznačne túto značku.

Samozrejme, aj ostatným dámam pristanú.

Vyberajte ľahko kombinovateľnú farbu

Ak chcete kabelku nosiť k väčšina vášho oblečenia, odporúčame vám sústrediť sa na výber ľahko kombinovateľnej farby. Uprednostnite neutrálne odtiene – svetlú sivú, tmavú sivú, čiernu, hnedú, béžovú, poprípade púdrovú.

Kabelky odporúčame ladiť k topánkam a k šatkám/ šálom.

Ak chcete predsa len farebnú kabelku, odporúčame tmavo modrú, petrolejovú, alebo červenú.

Ak túžite po kvalitných kabelkách, vyberajte medzi značkovými koženými kabelkami a voľte neutrálnejšie farby, ktoré ľahko skombinujete s farebným oblečením.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *