Virtuálna kancelária – užitočná služba pre všetkých podnikateľov

Každý podnikateľský subjekt je povinný zadať adresu svojej firmy do OR už pri zápise. Niekedy však práve zabezpečenie vlastných kancelárskych priestorov je problém. Prenájom je drahý a ak danú nehnuteľnosť nevlastníte, určite by ste nechceli, aby firma sídlila práve na tejto adrese.

Viaceré podnikatelia sa však rozhodli namiesto kancelárskych priestorov kúpiť si virtuálnu kanceláriu. Čo to je a v čom vám môže pomôcť?

Ušetria vám peniaze

Ak sa rozhodnete pre virtuálnu kanceláriu, nemusíte sa báť vysokých výdavkov. Keby ste si mali kúpiť vlastné kancelárske priestory a platiť za ne každý mesiac účty, vyšlo by vás to niekoľko násobne drahšie ako keby ste sa rozhodli pre výhodnú virtuálnu kanceláriu.

Virtuálne kancelárie vám ušetria veľké množstvo peňazí a rozdiel by ste spoznali už po prvom mesiacoch využívania virtuálnej kancelárie.

Sú vhodné pre nových, zahraničných, ale i dlhoročných podnikateľov

Virtuálne kancelárie nevyužívajú len zahraniční podnikatelia. Využívajú ich aj zahraniční, ktorí aby mohli podnikať na Slovensku, musia tu mať zriadené sídlo spoločnosti.

Čoraz častejšie sa k tejto službe prikláňajú aj dlhoroční podnikatelia, ktorí potrebujú ušetriť a myslia si, že im doterajšie sídlo firmy skôr škodí.

Nachádzajú sa v Bratislave

virtuálna kancelária je vyhľadávaná nielen kvôli finančnej úspore, ale aj kvôli výbornej reprezentatívnej adrese. Väčšina virtuálnych kancelárií sa nachádza priamo v historickej časti Bratislavy – Palisády, okolie Michalskej brány.

Každému podnikateľovi dobre padne, keď bude jeho firma sídliť priamo v Bratislave. Vyhne sa častým kontrolám daňovákov a hlavne, adresa mu prinesie prestíž.

Firmy v Bratislave bývajú pred tými, čo sídlia v iných mestách, väčšinou uprednostňované.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *