Majte aj vy krásne zariadenú obývačku

Obývacia izba, ako jediná spoločenská miestnosť v domácnosti, by mala byť zariadená nadčasovo a zároveň útulne. Ak sa práve chystáte zariaďovať práve túto miestnosť, čo by ste mali vedieť skôr, ako si ju začnete zariaďovať? Majte aj vy krásne zariadenú obývačku a inšpirujte sa našimi radami.

Od podlahy

Ak máte v obývačke staré ošúchané drevené parkety, v žiadnom prípade ich nevyhadzujte. Drevené parkety sú opäť moderné a ak ich máte, ani neviete, aký máte doma poklad. Snažte sa tieto krásne drevené parkety príliš nezakrývať. Vyberte si len jednoduchý štvorcový alebo obdĺžnikový koberec pod konferenčný stolík. Zvýraznite tento skvost a nikdy ho nezakrývajte veľkým kobercom.

V štýle minimalizmu

Ak chcete mať krásne a moderne zariadenú obývačku, inšpirujte sa minimalizmom. Nábytok „pri zemi“, dominantná biela a čisté línie sú typické pre minimalizmus. Zariaďte si každú miestnosť a nielen obývačku v tomto štýle. Biela presvetlí priestor a opticky zväčší aj tú najmenšiu obývačku. Menej je niekedy viac. Ak máte psychicky náročnú prácu, oceníte takýto „detox“ v podobe minimalistického štýlu. Je dokázané, že bledé prírodné odtiene nás upokojujú.

Majte aj vy krásne zariadenú obývačku. Kupujte si, alebo si dajte vyrobiť minimalistický nábytok. Vyberajte a kombinujte doplnky. Stačí pár váz a priestor krásne vyzdobíte. Dominantou miestnosti by mala byť sedačka. Tú si vyberajte samozrejme podľa veľkosti.

Krásne zariadená obývačka nemusí byť preplnená rôznym nábytkom. Stačí pár originálnych kúskov a táto miestnosť bude vyzerať naozaj skvostne. Vhodnými obrazmi ozdobíte steny a kvalitnými krištáľovými vázami, karafami a pohárikmi na víno zase police obývacej steny.

Pochváľte sa aj vy moderne zariadenou obývačkou a pri výbere nábytku si dajte záležať. Minimalistický štýl spolu s hladkými drevenými parketami sú TOP kombinácia!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *