Prečo by ste si mali vyberať práve vinylové podlahy?

Začína sa ňou každá kompletná rekonštrukcia nehnuteľnosti, no často krát si pri jej výbere nevieme rady. Na výber máme z množstva druhov a k výhodám, resp. nevýhodám sa často krát nevieme dopátrať.

Medzi najpredávanejšie typy podláh radíme aj vinylové podlahy. Ak sa vám ponuka týchto podláh zapáčila, viete, aké sú ich najväčšie výhody a prečo by ste si ich mali kupovať?

Viacero štýlov

Vinylové podlahy ponúkajú na výber viacero štýlov – vzorov, farieb, ale aj textúr. Každý zákazník ocení väčší výber, a to vám dokážu ponúknuť aj pekné vinylové podlahy.

Nenáročná údržba

Každá žena ocení, ak bude mať takú podlahu, ktorá jej nebude komplikovať čistenie a bude nenáročná na údržbu. Ak po takejto túžite, možno vás poteší, že práve táto podlaha je zo všetkých najmenej náročná na údržbu, čo oceníte najmä, ak máte malé deti alebo domáceho miláčika.

Nízka cena

Vzhľadom na jej kvality sú ceny pomerne nízke, čo ocenia najmä domácnosti s nižšími príjmami. Je dokonca skvelou alternatívou k dlažbe a ku kvalitnej originálnej drevenej podlahe.

Vysoká odolnosť

Kvalitné zloženie vinylových podláh zabezpečuje vysokú odolnosť voči poškriabaniu, odieraniu, zárezom, ale aj škvrnám. Preto je vhodná do priestorov s vysokou prevádzkou, čo znamená, kde sa pohybuje viac ľudí. Vhodná je aj do kancelárií, konferenčných stál, ale aj do firiem.

Protišmykovosť

Dôležitým faktorom pri výbere novej podlahy by mala byť aj protišmykovosť danej podlahy. Kvalitné vinylové podlahy sú protišmykové, takže sa nemusíte báť žiadnych pádov a nepríjemných pošmyknutí.

Drevené parkety majú svoje kvality, o tom nemusíme vôbec pochybovať. Ak ale hľadáte cenovo dostupné podlahy, ktoré vynikajú vysokou kvalitou, odporúčame vám práve vinylové podlahy. Stačí si len premerať priestor, kde ich plánujete umiestniť a navštíviť firmy v blízkom okolí. Je dobré, keď si podlahu ohmatáte a vzorku z nej si vezmete domov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *