Chcete si kúpiť dámsku kabelku? Poradíme vám pri výbere novej dámskej kabelky

Túžime ich mať doma tucet, no finančné možnosti nám niekedy nedovolia kúpiť si vysnívaný kúsok od svetoznámeho výrobcu. Ak hľadáte peknú kabelku pre seba, poradíme vám, ako vyberať z ponuky kabeliek modernú dámsku kabelku, ktorá sa vám bude hodiť a ktorá vám vydrží aj keď ju budete pravidelne používať.

Kvalitná kožená

Kabelky, ktoré vám aj po rokoch držia svoj tvar a netrhajú sa, sú vyrobené z kože. Odporúčame vám preto vyhľadávať kvalitné kožené dámske kabelky. Koža vyzerá s pribúdajúcimi rokmi stále príťažlivo, kdežto o syntetickom materiáli to nemôžeme povedať. Syntetický materiál je náchylnejší na mechanické poškodenie a po čase stráca svoju farbu, ale i tvar. Začína praskať, čo o koži povedať nemôžeme.

Ak máte doma koženú bundu ešte po svojej mame, veľmi dobre viete, aký kvalitný je to materiál a veľmi dobre viete, že keď sa rozhodnete investovať do koženej kabelky, investícia sa vám vráti okamžite, pretože investujte do nadčasového doplnku, ktorý môže poslúžiť aj generáciám po vás.

Neutrálne farby

Nová dámska kabelka by mala byť aj ľahko kombinovateľná práve preto by ste mali kupovať skôr neutrálnejšie prírodné farby, ktoré skombinujete s akýmkoľvek farebným oblečením. Niet divu, že medzi najpredávanejšími dámskymi kabelkami nájdete väčšinou béžové, hnedé, čierne, sivé kabelky.

Neutrálne farby kabeliek budú v móde vždy a ak sledujete módne trendy, určite ste si všimli, že nude farby sú stále v popredí.

Kvalitné zapínanie a vnútorné členenie

Ďalej si pri výbere novej kabelky všímajte kvalitu zapínania. Častokrát, aj keď kabelka vyzerá dobre a viete ju skombinovať s množstvom kúskov v šatníku, zistíte, že zapínanie je nekvalitné – zips sa zadrháva.

Dôležité je aj vnútorné členenie a kvalita podšívky. Pri výbere novej kabelky si skontrolujte aj toto. Odporúčame viac vnútorných uzatvárateľných vreciek.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *