Plánujete zásnuby? Poradíme vám pri výbere prsteňa

Zásnuby a neskôr svadba sú najkrajšími udalosťami v živote mužov a žien. Zásnuby sú však čisto v rukách mužov. Musia vymyslieť plán, ako to spravia, vybrať prsteň a trafiť s do vkusu a štýlu, ktorý partnerka nosí.

Ak plánujete zásnuby a práve plánujete nákup zásnubného prsteňa, poradíme vám vybrať ten správny pre vašu milovanú.

Aký materiál šperkov uprednostňuje?

Skôr, ako si pôjdete pozerať ponuku zásnubných prsteňov, je potrebné vedieť, aký materiál šperkov preferuje vaša milovaná. Ak nosieva šperky z bieleho zlata, mali by ste jej kúpiť jemný zásnubný prsteň z bieleho zlata a nie strieborný zásnubný prsteň.

Ako ale zistíte, aký materiál šperkov uprednostňuje a nosí? Stačí nazrieť do šperkovnice svojej partnerky, poprípade sa jej na to jednoducho spýtajte.

Veľkosť prsteňa

Ak už budete vedieť, aký materiál šperkov sa vašej milovanej páči a nosí ho, teraz prichádza na rad zistiť, akú veľkosť prsteňa má. Musíte presne vedieť, akú veľkosť prsteňa nosieva a to zistíte aj tak, že zájdete do klenotníctva s prsteňom svojej partnerky. Poprípade sa jej na veľkosť jednoducho spýtajte. Budete to mať oveľa ľahšie a nestane sa to, že budete musieť hneď pi zásnubách musieť ísť dať upraviť veľkosť prsteňa.

Štýl

Ako sa oblieka vaša partnera a aký štýl preferuje? Aj toto by sa vám hodilo pri výbere prsteňa. Ak rada nosíte jednofarebné minimalistické oblečenie, odporúčame vám prsteň s výrazným diamantom. Krásne podčiarkne jej štýl a outfitu dodá ten správny šmrnc. Ak zase preferuje výrazné frby a vzory, odporúčame skôr kúpu minimalistického šperku – vsadený kamienok.

Ak má vaša partnera tenké prsty, počítajte s natiahnutím termínu dodania zásnubného prsteňa potrebné úpravy si vyžadujú čas, preto ak sa držíte nejakého symbolického dátumu (výročia), odporúčame vám vyberať prsteň podstatne skôr.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *