Ako by mali vyzerať zásnuby, po ktorých túži každá žena?

Keď sa dvaja partneri majú radi, prirodzene chcú časom zdieľať spoločné priezvisko. Aj keď je doba, kedy páry spolu žijú nadivoko, nájdu sa aj také páry, ktoré si zakladajú na tradíciách a chcú vstúpiť do manželského zväzku.

Ak práve uvažujete o zásnubách, viete, ako by mali vyzerať zásnuby, po ktorých túži každý žena?

Neobyčajný termín

Všimli ste si, že väčšina párov sa zasnúbi na Vianoce, Silvestra, alebo na dovolenke pri mori? Viacerým ženám sa takéto niečo nepáči a nechcú také termíny, pri ktorých sa dá čakať, že zásnuby prebehnú práve vtedy.

Ženy chcú neobyčajný termín, ideálne termín, ktorý tak trošku súvisí s ich vzťahom – výročie, prvý bozk, prvé rande atď.

Skúste preto naplánovať zásnuby tak, aby sa konali v neobyčajný a nie príliš otrepaný termín.

Obľúbené miesto

Každá žena túži, aby zásnuby prebehli na mieste, ktoré má rada, ktoré majú radi obaja partneri. Ak preto chcete čím skôr požiadať svoju partnerku o ruku, skúste si spomenúť, o akom mieste vaša partnera básni, aké miesto má rada a vedela by si predstaviť na ňom svoje zásnuby.

Ak viete, ako požiadať partnerku o ruku, vyberte miesto, ktoré máte radi a ktoré sa vám bude navždy spájať so zásnubami.

Vhodný výber zásnubného prsteňa

Ako by teda mali vyzerať zásnuby, po ktorých túži každá žena? Mali by byť nečakané, no zároveň by nemali byť v termínoch, kedy sa páry väčšinou zasnúbia. Pripravte pre partnerku prekvapenie a nezabúdajte, že ak chcete, aby sa jej páčili zásnuby, okrem dobrého termínu a miesta vyberte taký zásnubný prsteň, ktorý sa bude páčiť aj vašej partnerke.

Každá žena túži po takom prsteni, ktorý jej bude ladiť k ostatným, čo má v šperkovnici. Zároveň chce, aby jej prsteň nemuseli upratovať v klenotníctve a aby sa ním mohla chváliť okamžite.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *