Ako vyzerá vaše auto po zime?

Tohtoročná zima bola opäť tuhá a nedala zabrať len nám ľuďom, ale i zvieratám a našim motorovým vozidlám. A práve o motorových vozidlách bude reč. Všetky autá, aj tie nové, aj tie staré, potrebujú po dlhej zime prehliadku. Vôbec nemyslite na to, že to budú zbytočne vyhodené peniaze. Ak chcete, aby vám vaše auto slúžilo ešte veľa rokov, vždy po zime dávajte auto pravidelne servisovať.

Termín dohadujte vopred

Každý automobil potrebuje pozrieť najmä zospodu a to dokáže dôkladne jedine automechanik z spoľahlivého osobného pneuservisu. Počítajte s veľkým náporom a práve preto vám odporúčame rezervovať si termín v autoservise minimálne týždeň a pokojne aj dva dopredu. Soľ na cestách vám mohla poškodiť podvozok vášho auta a preto by ste to určite nemali podceňovať.

Spojte to s prezúvaním pneumatík

Určite v blízkej dobe plánujete prezúvať pneumatiky. Čo tak spojiť prezúvanie zimných pneumatík na letné spolu s prehliadkou? Nemusíte tam chodiť dvakrát a máte všetko vybavené na jeden šup! Keď sa dá, tak si to uľahčite.

Brzdy, podvozok, spojka, ale dokonca aj gumy na stieračoch môžu byť poškodené, preto ani len chvíľku neváhajte a obtelefonujte si blízke pneuservisy a dohodnite si termín prehliadky.

Odporúčame vám chodievať tam, kde ste chodievali aj pominulé roky. Poznáte praktiky automechanikov a môžete sa na nich spoľahnúť, ak sa vám náhodou niečo poškodilo. Niektoré pneuservisy úmyselne zavádzajú klientov a neodhalia už na prvý pohľad viditeľné poruchy a vy na to prídete až keď bude neskoro.
Nechodievajte zbytočne ďaleko, ale nájdite si niekoho v blízkom okolí – v okresnom meste, poprípade, ak niekoho poznáte, navštívte menších automechanikov, ktorí pracujú na seba a majú potrebné náradie na to, aby vám pozreli podvozok, vymenili pneumatiky a vyvážili kolesá.

Ako vyzerá vaše auto po zime? Asi nie príliš príťažlivo. Objednávajte si termín do pneuservisu aj teraz!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *