Oplatí sa vám investovať do repasovanej súčiastky?

Ceny automobilov idú rapídne dole. Veľa ľudí však neuvažuje nad kúpou nového automobilu a uprednostňuje skôr staršie ojazdené automobily. Keď sa rozhodnete pre kúpu staršieho automobilu, nemôžete očakávať, že s návštevou servisu budete mať na nejaký čas pokoj. Staršie automobily si budú vyžadovať neustálu pozornosť mechanika.

Ak vám je ale ľúto platiť veľa peňazí za nové súčiastky do staršieho automobilu, môžete si kúpiť repasované súčiastky. Oplatí sa vám však investovať do týchto repasovaných súčiastok?

Sú oveľa lacnejšie ako tie nové

Výhodou repasovaných súčiastok je najmä ich nízka cena. Napríklad ak sa vám pokazí turbo a vy budete potrebovať svoje auto opäť spojazdniť, na novom turbe by ste zbytočne moc preplatili. Na repasovanom turbe dokážete ušetriť niekoľko stoviek eur. Skúste si porovnať nové a repasované turbo v ktorejkoľvek predajni repasovaných súčiastok a uvidíte ten rozdiel.

Repasovať si môžete dať aj súčiastku z vášho auta. Môžete si kúpiť už repasovanú, ktorú majú v ponuke a vedia vám ju dodať hneď, alebo si počkáte, kým vám repasujú súčiastku z vášho auta. Je len na vás, ako sa rozhodnete. Jednoznačne však kúpou repasovanej súčiastky ušetríte.

Sú plne funkčné

Ak máte obavy, že repasované turbodúchadlá alebo repasované brzdové strmene nebudú plne funkčné tak, ako tie nové, tak sa veľmi mýlite. Nielenže ušetríte, ale získate aj kvalitnú plnohodnotnú súčiastku, ktorú od tej novej na prvý pohľad vôbec nerozoznáte. Do očí vám udrie len nižšia cena tej repasovanej, ale na kvalite sa to vôbec neodzrkadlí.

Ak nemáte peniaze nazvyš a chcete ešte váš starší automobil využívať, je nutné investovať do repasovaných súčiastok. Pomôžu vám ušetriť väčší obnos peňazí, ktorý si môžete odložiť na neplánované opravy, ktoré či chcete, či nie, sa pri staršom automobile objavia.

Vedeli ste, že aj na internete môžete nájsť predajcov, ktorí predávajú kvalitné a lacné repasované súčiastky? Ak nie, navštívite web stránku tirshop.sk. Nájdete tam repasované servoriadenia, brzdové strmene, ale aj turbodúchadlá.

Oplatí sa vám teda kúpa repasovaných súčiastok? Áno, oplatí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *