2 dôležité veci, ktoré by chod vašej kancelárie mohli narušiť

Každý majiteľ kancelárie si veľmi dobre uvedomuje, že ak chce, aby sa mu dobre pracovalo v kancelárii, nemôže šetriť na jej vybavení. Čudovali by ste sa ale koľko majiteľov kancelárskych priestorov chce šetriť na vybavení kancelárie, pričom si neuvedomujú jednu dôležitú vec, a to, že ohrozujú zdravie všetkých zamestnancov pracujúcich v kancelárii.

Viete ale, čo by mohlo chod vašej kancelárie narušiť? My vám to prezradíme.

1. Zlé osvetlenie

Ak nie sú kancelárske priestory dostatočne osvetlené, resp. máte až príliš presvetlené kancelárske priestory a svetlo sa vám odráža na monitoroch, pracovať sa vám veru dobre nebude. Zlé osvetlenie môže vo výraznej miere narušiť chod vašej kancelárie aj keď si to spočiatku možno nevšimnete. Odporúčame vám zabezpečiť do kancelárie LED kancelárske osvetlenie, ktoré je šetrné nielen k vašim očiam a očiam vašich zamestnancov, ale najmä k vašej peňaženke. Toto osvetlenie oceníte, ak sa nachádzate v priestoroch, kde slnko príliš nesvieti a svietite takmer nonstop.

2. Nespoľahlivá technika

Žiadnu kanceláriu si nevieme predstaviť bez kvalitnej techniky, najmä počítačov a tlačiarní. Ak nebudete chcieť investovať do kvalitných tlačiarní a počítačov, počítajte s tým, že každý mesiac budete volať do svojej kancelárie technikov, ktorí vám túto nekvalitnú techniku budú chodiť dookola opravovať. V konečnom dôsledku aj prerobíte. Šetriť môžete na lacných toneroch, ale nikdy, naozaj nikdy nešetrite na technike, bez ktorej sa ani jeden deň v kancelárii nezaobídete.

Ak nechcete, aby prostredie, v ktorom budete tráviť niekoľko hodín, škodilo vášmu zdraviu, investujte do kvalitného osvetlenia, ergonomických pomôcok, počítačov a tlačiarní. Ušetriť môžete už na spomínaných toneroch alebo na kancelárskom nábytku.

Vy ako konateľ spoločnosti musíte zamestnancom zabezpečiť dobré podmienky na prácu. Ak ich nezabezpečíte, dobré meno si neurobíte, práve naopak, ak budete potrebovať nového zamestnanca, budete to mať ťažké, keďže o vás budú všetci vedieť, že šetríte na zabezpečení bezpečnosti na pracovisku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *