Ktoré dámske tričká by vám nemali chýbať v dámskom šatníku?

Niet univerzálnejšieho dámskeho oblečenia ako je dámske tričko. Nosíme ho v každom ročnom období a patrí k najdôležitejším dámskym kúskom. Práve toto oblečenie nakupuje pri väčšina návštev obchodov s oblečením.

Ktoré dámske tričká by ste ale mali mať v šatníku? Rozhodne tieto!

Bavlnené tričko s trojštvrťovými rukávmi

Bavlnené dámske tričká s krátkymi rukávmi využívame najmä v lete, no oveľa dôležitejšie sú dámske bavlnené tričká s trojštvrťovými rukávmi. Môžete ich nosiť na jar a počas jesene, ale využijete ich aj počas zimy, a to pod pletené svete.

Odporúčame kupovať aj vzorované, aj jednofarebné. V šatníku by vám nemalo chýbať ľahko kombinovateľné sivé dámske bavlnené tričko s trojštvrťovými rukávmi, ktoré môžete kombinovať s elegantným vzorovaným sakom a k džínsom a koženej bunde.

V prechodnom období vám ich odporúčame kombinovať aj s teplákovými kardigánmi, či dlhými vestami.

Predĺžené dámske tričká

Ak ste nízka a chcete sa opticky predĺžiť, odporúčame vám kúpu moderným predĺžených dámskych tričiek. Odporúčame skôr jednofarebné, poprípade s minimom nápisov a vzorov. Tieto tričká perfektne skombinujete s cigaretovými pásikavými nohavicami, jednofarebnými legínami, ale aj so slim fit džínsami.

Áčkové tričká

Tieto tričká odporúčame predovšetkým ženám po pôrode, pred pôrodom, ale aj ženám, ktoré potrebujú zakryť svoje väčšie bruško. Áčkový strih nepasuje každej žene, preto ak nemáte skúsenosti s takýmito tričkami, najskôr vám odporúčame tento strih vyskúšať.

Funkčné tričká

Tieto športové tričká využijete najmä na voľnočasové aktivity. Majú špeciálnu funkciu odvetrávania potu, vďaka ktorému budete mať pocit, akoby ste sa ani nespotili.

Odporúčame vám nakupovať hlavne funkčné tričká z Merino vlny. Tá však každému nesedí. Je to však jede z najlepších funkčných materiálov.

Môžete si však kúpiť aj športové tričká známych športových značiek.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *