Čo všetko by nemalo chýbať v moderných detských izbách

Vytvoriť svojim deťom z detskej izby kráľovstvo chce trošku viac fantázie a premýšľania, ako doladiť interiér vhodnými doplnkami. Ak práve teraz uvažujete nad modernizáciou detských izieb vašich potomkov, odporúčame vám zainvestovať práve do týchto vecí, ktoré sú súčasťou každej detskej izby.

Kvalitné detské obliečky

Každému dieťaťu sa občas podarí vyliať niečo na čisté posteľné prádlo, preto musia mať rodičia vo výbave aspoň tri páry detských obliečok.

V moderných detských izbách by nemali chýbať detské obliečky s rozprávkovými motívmi. Odporúčame vyberať bavlnené, hlavne zo 100% organickej bavlny, ktorá je šetrnejšia k jemnej detskej pokožke. Nechajte však dieťa, nech si vyberie rozprávkový motív. Na detských obliečkach vám neodporúčame šetriť. Vzhľad na to, že ich budete častejšie prať ako tie vaše, je potrebné, aby boli z materiálu, ktorý si udrží svoj tvar aj po niekoľkých praniach.

Baldachýn/ koberec so vzorom autodráhy

Ak máte dcéry, potom by vám v modernej detskej izbe nemal chýbať kvalitný baldachýn nad posteľou každej dcéry. Vaše dievčatá sa budú cítiť ako princezné, preto im detskú izbu skrášlite práve týmto krásnym doplnkom. Chlapcov potešte kobercom so vzorom autodráhy, alebo im kúpte pravú autodráhu.

Látkové koše na hračky a priesvitné boxy

V každej detskej izbe je potrebné už pri zariaďovaní premyslieť skladovanie hračiek. Kedysi sme mávali hračky v klasických kartónových krabiciach, dnes je však veľký záujem o látkové koše. Hand made látkové koše vyrobené šikovnými rukami slovenských krajčírok vám odporúčame kúpiť aj do detskej izby vašich detí. Ľahko sa premiestňujú, zmestí sa do nich veľa hračiek a nezaberajú veľa miesta.

Čo ale s hračkami, s ktorými sa dieťa nehráva až tak často? Kúpte si priesvitné boxy ideálne výšky, aby sa zmestili pod postele vašich detí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *