Ste začiatočník? Poradíme vám, ako osloviť zákazníkov

Každý začínajúci podnik musí počítať s tým, že v prvých mesiacoch nebude ich podnikanie také úspešné a zisk bude podstatne nižší. Ak práve začínate a hľadáte spôsoby, ako osloviť zákazníkov, my vám poradíme, ako na to. Poradíme vám, ako presvedčiť zákazníkov svojej konkurencie, aby dali šancu vám.

Rýchlym dodaním tovaru

Ak chcete, aby si zákazník vybral vás, vybudujte si dobrú povesť vďaka expresnému doručovaniu tovaru. Ak tovar doručíte svojim klientom rýchlejšie, ako vaša konkurencia a ešte k tomu si nakúpite kvalitné kuriérske obálky do zásoby, klientela bude uprednostňovať práve vás. Kuriérske obálky musia byť pevné a pri akejkoľvek náročnej manipulácii by sa nemali poškodiť. Odporúčame vám dať si vyrobiť kuriérske obálky s logom vlastnej farby a v pestrejších farbách. Klienta zaujme nielen obsah obálky, ale aj samotná potlač.

Reklamou na Facebooku

Pred pár rokmi americký študent ani len netušil, že školský projekt bude o pár rokov takýto úspešný. Sociálna sieť Facebook vám nielenže pomôže sa spojiť s priateľmi, umožňuje vám dostať sa do popredia záujmu. Ak chcete, aby sa o vás dozvedelo v priebehu krátkej chvíle čo najviac ľudí, investujte do platenej Facebook reklamy. Odporúčame vám vytvoriť si fanpage stránku a pridávať na ňu v pravidelných intervaloch nové príspevky. Okrem príspevkov pridávajte aj fotografie produktov a vytvárajte súťaže o vaše produkty.

Ak chcete osloviť zákazníkov, nebojte sa investovať peniaze do Facebook reklamy, do SEO optimalizácie, do spolupráce s call centrom, ale aj do kvalitných kuriérskych obálok, ktoré ovplyvnia aj to, či sa k vám klient opäť vráti, alebo pôjde priamo k vašej konkurencii. Ak sa budete držať týchto pravidiel, váš biznis rozbehnete bez akýchkoľvek komplikácií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *