Čo jednoznačne nesmie chýbať v ženskom šatníku?

Ženy jednoducho milujú nakupovanie a pri každej možnej príležitosti si kúpia nejaký nový kúsok oblečenia. Predtým, ako si ale vyberú nové oblečenie, by si mali overiť, či tento kúsok naozaj potrebujú a či už taký rovnaký, respektíve podobný nemajú v šatníku. Chcete ale vedieť, čo jednoznačne nesmie chýbať v šatníku každej ženy?

Dámske rifle

Úzke, široké, ale aj zvoncové dámske rifle by nemali chýbať v šatníku každej ženy. Výhodou dámskych riflí je práve ich využitie. Môžete si ich obliecť k jednoduchému dámskemu topu, ale hodiť sa vám budú aj k elegantným blúzkam. Dámske rifle vám odporúčame vyskúšať, ale ak rada objednávate cez internet, je dôležité si vybrať taký e-shop, ktorý umožňuje vrátiť, resp. vymeniť tovar za iný. Nie vždy môžete trafiť svoju veľkosť. Dámske rifle sa neodporúčajú prať po jednom-dvoch použitiach. Stratili by svoju farebnosť. Ak ich ale chcete zbaviť baktérii, vyskúšajte tento trik – dámske rifle vložte do bavlnenej tašky a dajte ich na jeden deň do mrazničky.

Spoločenské šaty

Šaty by jednoznačne nemali chýbať vo vašom šatníku. Využijete ich nielen cez letné mesiace, ale aj cez zimné. Vyberajte si dlhé šaty, ktoré dokonale zladíte či už k lodičkám, alebo sandálam. Tieto šaty využijete aj teraz v predvianočnom období napríklad na vianočnom večierku.

Jednoduché topy

Klasické jednofarebné a vzorované jednoduché topy využijete k čomukoľvek. Tých nikdy nebudete mať dosť, preto keď sa vám podarí nájsť naozaj príjemný a veľkosťou vyhovujúci bavlnený top, kúpte si ho. Hodí sa vám pod sako, pod kardigán, ale pokojne aj pod zimný sveter.

Svetre

Túto zimu sú IN práve XXL svetre, ale ak vám takéto svetre nevyhovujú, kúpte si také svetre, ktoré zvýraznia vaše krivky. Dávajte si pozor na vlnené svetre. Tie máloktorej žene vyhovujú, a to práve kvôli tomu, lebo vedia nepríjemne kúsať a dráždiť pokožku. Čo sa týka farebného prevedenia, odporúčame klasický biely, béžový, červený, čierny, sivý, ale aj staroružový.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *