ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 pokračuje tretím podujatím v Stupave už tento víkend

Už tento víkend pokračuje ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014, séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku, tretím podujatím. ŠKODA STUPAVA TROPHY ponúkne fanúšikom horskej cyklistiky na výber trate s rôznou dĺžkou a obtiažnosťou a bohatý sprievodný program pre nesúťažiacich. Okrem iného aj sledovanie priamych prenosov z Tour de France. Každý účastník dostane štartovný balíček s cyklo fľašou ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole skvelý bicykel ŠKODA. Cyklomaratón sa uskutoční v sobotu 26. júla, prvé preteky štartujú o 9:00 hod.
ŠKODA STUPAVA TROPHY je tretím podujatím série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 a hrdí sa titulom najväčších pretekov tohto druhu na Slovensku, ktoré každoročne ponúknu nezabudnuteľné zážitky účastníkom z rôznych krajín. „Máme úspešne za sebou prvé dve podujatia a čaká nás to najväčšie na Slovensku. Už tento víkend sa môžeme tešiť na ďalšie preteky seriálu pod taktovkou značky ŠKODA v pohorí Malých Karpát,“ hovorí Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko. „Všetkých fanúšikov horskej cyklistiky, či už aktívne štartujúcich alebo nesúťažiacich, srdečne pozývam a teším sa na stretnutie v Stupave už túto sobotu,“ dodáva Ing. Karel Sklenář.

Cyklisti si môžu vybrať zo štyroch rôzne dlhých trás a pripravená je aj kategória jednokolkárov. Na juniorských a detských cyklistov čakajú dve špeciálne trate. Na podujatí nebudú chýbať ani preteky pre bežcov v krásnom lesnom teréne, a to v nedeľu 27. júla. Okrem pretekov pripravili organizátori pre návštevníkov bohatý sprievodný program v areáli maratónskej dedinky s rozlohou 20 000 m2. Nebudú chýbať živé prenosy z Tour de France, lety vrtuľníkom a rôzne spevácke a tanečné výstúpenia.

Oficiálnym garantom série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 je Slovenský zväz cyklistiky a projekt podporil aj dvojnásobný majster sveta v časovke Peter Velits. Bližšie informácie o ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 nájdu fanúšikovia horskej cyklistiky na stránkewww.skoda-bike-open-tour.sk, prostredníctvom ktorej sa môžu na preteky série registrovať.

ŠKODA AUTO Slovensko podporuje aj najvýznamnejšie cyklistické preteky Okolo Slovenska. Rovnako tak je dlhodobo hrdým partnerom Petra Velitsa, jedného z najlepších slovenských cyklistov. ŠKODA je partnerom prestížnych pretekov Tour de France a Vuelta. Okrem toho je partnerom UCI v rámci majstrovstiev sveta v cestnej cyklistike. S cieľom priblížiť cyklistiku masám nadšencov podporuje automobilka rôzne typy pretekov a akcií pre širokú verejnosť, ako napríklad Kolo pro život v Českej republike či Velothon Berlín v Nemecku.

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014
Kalendár podujatí

​17.5.2014 ​ŠKODA FC Maratón Marikovskou dolinou
​21.6.2014 ​AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly
​26. – 27.7.2014 ​ŠKODA STUPAVA TROPHY
​9.8.2014 ​ŠKODA Horal MTB Maratón
​13.9.2014 ​ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise
​ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *