ŠKODA jednotkou na trhu aj v júli

Značka ŠKODA dominuje slovenskému automobilovému trhu aj v júli, kedy dodala na trh celkovo 962 automobilov v kategórii M1. Od začiatku roka si vybralo automobil s okrídleným šípom na kapote už 7 607 spokojných zákazníkov. Najpredávanejším modelom v júli bola Fabia, neutícha ani záujem o nové modely Rapid a Octavia tretej generácie.
„Značka ŠKODA potvrdila pozíciu lídra, a to aj napriek nie celkom ideálnej situácii na automobilovom trhu. Zaznamenali sme takmer 17-percentný trhový podiel. Na predajoch cítime efekt generačnej výmeny našich kľúčových modelov. Teší nás však záujem zákazníkov o naše nové či modernizované modely,“ uviedol Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Značka ŠKODA dodala zákazníkom na Slovensku v júli celkovo 962 automobilov, čím si zabezpečila 16,85-percentný podiel na domácom automobilovom trhu. Od začiatku roka 2013 predala automobilka na Slovensku celkovo 7 607 automobilov kategórie M1.

Najobľúbenejším vozidlom Slovákov sa v mesiaci júl stala ŠKODA Fabia s 326 predanými vozidlami (hatchback 120 kusov + combi 206 kusov). Druhým najobľúbenejším vozidlom Slovákov sa stal model Octavia tretej generácie s 231 predanými kusmi (liftback 147 kusov + combi 84 kusov). V prvej trojici sa drží model Rapid s počtom 185 predaných kusov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *