Ktoré oblečenie ženy nosia cez letné horúčavy?

Leto je už v plnom prúde a váš šatník už hýri krásnymi farbami, ktoré sú pre letné obdobie typické. Viete ktoré oblečenie ženy preferujú cez letné horúčavy? Máme pred sebou dva letné mesiace a práve preto by ste mali vedieť, v čom sa väčšina žien cíti najlepšie. Možno vás práve tieto outfity inšpirujú.

Šaty

Pásikavé, kvetinové, bodkované, bavlnené, či z umelých materiálov – šaty sú jednoducho typický letný outfit, ktorý bude tvoriť základ letného šatníka. Ak máte v šatníku letné šaty, ktoré už neoblečiete, alebo sa vám daný štýl nehodí, odporúčame vám tieto šaty predať na bazároch, darovať kamarátkam, lebo osloviť OZ, ktoré toto oblečenie môžu využiť a darovať sociálne slabším ženám.

V letných horúčavách odporúčame nosiť pekné elegantné šaty, košeľové šaty, šaty na ramienka vyrobené z kvalitného ľanu alebo modalu. V letných horúčavách oceníte predovšetkým také šaty, ktoré sú vyrobené z týchto materiálov: zo 100% ľanu, 100% bavlny alebo z modalu.

Kulotky/ sukne a tielká

V letných horúčavách, kedy máte pocit, že sa na vás lepí takmer všetko, ženy rady nosia najradšej pohodlné oblečenie. Ak nie sú príliš na šaty, uprednostňujú voľné kulotky (rozšírené a skrátené nohavice) spolu s tielkami. Voľné nohavice a jemné tielka v kombinácii s letnými klobúkmi, slamenými košíčkami (kabelkami) vytvárajú príjemný outfit na bežný deň, ale aj do práce.

Keď im kulotky príliš nesedia, nahrádzajú ich dlhými sukňami až po zem. Len tie odvážnejšie uprednostňujú mini sukne.

Krátke topy a džínsové kraťasy

Štíhlejšie dievčatá preferujú predovšetkým krátke topy – crop top. Môžu si dovoliť odhaliť ploché brusko a skombinovať ich so sexy kraťasmi, ako napríklad s džínsovými kraťasmi. Jednoduchý a pritom tak pohodlný outfit!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *