Hľadáte kvalitnú registračnú pokladnicu? Predstavujeme vám modernú od FiskalPRO

Začiatok podnikania býva náročný. Okrem komplikovaného procesu zakladania firmy a následne byrokracie na úradoch sú noví podnikatelia budú musieť zariadiť konkrétne kancelárske priestory, výrobné haly, sklady a samozrejme aj predajne. Práve pri poslednom menovanom by mali myslieť predovšetkým na regále do predajní a kvalitné registračné pokladnice.

Ak hľadáte kvalitnú registračnú pokladnicu, medzi najpredávanejšie a najobľúbenejšie radíme registračné pokladnice od známej značky FiskalPRO.

FiskalPRO VX 520

Jedná sa o klasickú tlačidlovú registračnú pokladnicu s kvalitný platobným terminálom a množstvo iných zaujímavých funkcií, ktoré podnikatelia určite využijú. Registračnú pokladňu s množstvom funkcií a platobným terminálom máte za výhodnú cenu. Vzhľadom na prechod na systém eKasa, kedy musia byť od prvého júla 2019 zapojené všetky predajne na tento systém, sú moderné registračné pokladne od FiskalPRO najvhodnejšie.

Čo všetko máte v cene? Okrem integrovaného platobného terminálu máte v cene aj pripojiteľné periférie ako skener čiarových kódov, váhu, pokladničnú zásuvku, externú klávesnicu a PinPad. Samozrejmosťou je aj pripojenie k internetu, ktoré môžete zrealizovať ethernet kábelu alebo pomocou SIM.

Tieto moderné registračné pokladnice sú vhodné pre pevné prevádzky.

Vyberte si All in One pokladničné riešenie

FiskalPRO 3v1, čiže moderné registračné pokladnice od FiskalPRO, vám dokáže plnohodnotne nahradiť klasickú registračnú pokladnicu, platobný terminál a fiskálnu tlačiareň. Práve All in One riešenie, ako už z názvu vyplýva, vám ponúka všetky tieto dôležité súčasti za zvýhodnenú cenu. Ušetríte nielen finančné prostriedky, ale hlavne priestor.

Rýchle voľby, možnosť kombinovaných platieb, čítanie čiarových kódov, vzájomná komunikácia a prepojenie viacerých zariadení v jednej prevádzke a množstvo ďalšieho ponúka zariadenie FiskalPRO 3v1.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *