Motorkárska sezóna opäť začína a teraz je ten správny čas na kúpu nových moto doplnkov

Jar je pomaly za dvermi a ak patríte k milovníkom motoriek, onedlho budete môcť vyjsť na cesty na svojej láske bez toho, aby vám bolo chladno. Ak už ste novú motorkársku sezónu oficiálne otvorili, skúste si dokúpiť chýbajúce moto doplnky, ktoré potrebuje každý motorkár – skúsený, aj začiatočník.

Balzam na kožu a čistiaci gél

Ak vlastníte koženú moto bundu, kombinézu, nohavice, ale aj obuv, potrebujete mať v povinnej výbave aj balzam na kožu. Kožený materiál je kvalitný, no pri nesprávnej starostlivosti sa znehodnocuje. Odporúčame vám preto skontrolovať si, či máte v skrinke balzam na kožu. Pred sezónou, ale aj počas nej je potrebné kožené moto oblečenie a obuv poriadne vyčistiť od špiny a poriadne ju navoskovať. Balzam na kožu by mal obsahovať včelí vosk, lanolín a olej. Tie dokážu ošetriť každú hladkú kožu a predĺžiť jej životnosť. Pomáha chrániť kožu pred vysušovaním, vyživuje moto oblečenie a zároveň neprepúšťa vlhkosť.

Samozrejme nezabúdajte ani na čistiaci gél, ktorý dokáže očistiť vaše moto oblečenie od akýchkoľvek nečistôt.

Štýlová kľúčenka

Aké by to bolo mať motorku bez štýlovej kľúčenky? Aj tento moto doplnok patrí a vždy bude patriť k dôležitej výbave každého motorkára. Kúpte si kľúčenku značky vašej motorky. Takto bude každý vedieť, akú značku motorky vlastníte, aj keď nebudete práve pri nej.

Vedeli ste, že kľúčenky patria k najpredávanejším moto doplnkom všetkých moto obchodov?

Zaujímavé nášivky

Okrem balzamu na kožu, čistiaceho gélu a kľúčenky si kúpte aj parádne nášivky, ktoré dajte svojim partnerkám našiť na vaše obľúbené moto oblečenie. Buďte ako správny motorkár a odlíšte sa od ostatných originálnou nášivkou. Tie dokážu oživiť fádné moto oblečenie.

Nezabúdajte však ani na reflexné prvky, ktoré vám v daždivo a hmlistom počasí môžu zachrániť život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *