Zbavte sa dlhého nahrievania interiéru v extrémnych mrazoch a investujte do nezávislého kúrenia

Zima je už síce pomaly za nami, viacerí vodiči však majú v živej pamäti ranné odhŕňanie snehovej pokrývky z automobilu. Oškrabávanie čelného skla a odhŕňanie snehovej pokrývky nebolo príjemné pre nikoho. Vedelo nás zdržať cestou do práce a nahrievanie interiéru státím na parkovisku nám zbytočne navyšovalo spotrebu.

Aby ste sa ale budúcu zimu vyhli zbytočnými nahrievaniu interiéru na parkovisku, skúste si kúpiť a dať nainštalovať takzvané nezávislé kúrenie.

Jedno tlačítko zapne kúrenie

Zatiaľ čo vy sa budete chystať do práce, pomocou jedného tlačítka dokáže zapnúť interiérové kúrenie na diaľku. Tým, že budete vyhrievať interiér, z vonkajšej strany predného skla sa začne snehová pokrývka topiť, čím sa vyhnete zdĺhavému čisteniu predného skla. Jedno tlačítko vám zapne nezávislé kúrenie na diaľku a kým prídete do aut, v interiéri už bude príjemná teplota.

Žiadne zbytočné zdržania

Aj vy chodievate do práce pár minút po tom, čo vám začína pracovná doba? Vďaka nezávislému kúreniu sa zbytočným zdržaniam s nahrievaním auta vyhnete. Nikomu nie je príjemné sadať si do chladného interiéru, na studené sedačky a dotýkať sa vymrznutého ľadového volantu.

Väčšina firiem, ktorá ponúka nezávislé kúrenie, ponúka zbytočne predražené služby. Aby vás ale takáto pomôcka nevyšla príliš draho, odporúčame vám kúpiť si nezávislé kúrenie od firmy od TSS Group a.s., z Dubnice nad Váhom. Ponúkajú vám funkciu diaľkového štartu a zobrazenia teploty interiéru.

Vyhnite sa zdĺhavému čisteniu od snehovej pokrývky a nahrejte si interiér skôr, ako k autu prídete. Vďaka tomu, že si môžete zistiť, aké je aktuálna teplota v interiéri po zapnutí motora, si môžete aj regulovať nezávislé kúrenie. Stačí nastaviť požadovanú teplotu a hotovo!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *