Ako si usporiadať všetky šminky a šperky tak, aby ste mali vo všetkom prehľad?

Aj vy určite máte veľké množstvo šminiek a šperkov, ktoré nemáte kde umiestniť? Vždy, keď zájdete do drogérie, kúpite si nový tekutý make-up, púder, rúž, ale i lak na nechty, ktorý v konečnom dôsledku ani nevyužijete, pretože ste si ho založili do skrinky a zabudli ste naň. Ako si ale usporiadať šminky, ale aj šperky, aby ste vedeli, kde sa čo nachádza? My vám poradíme.

Kúpte si originálne drevené šperkovnice

Náušnice, prstene, náramky a náhrdelníky vám odporúčame dávať do ručne robených drevených šperkovníc. Ručná práca je neoceniteľná. Získate originálny kúsok, ktorý vám navyše schová a krásne usporiada všetky vaše šperky. Každý jeden šperk bude mať miesto a nemôže sa stať, že by sa vám náramok s náhrdelníkom zamotali do seba. Navyše v tejto šperkovnici budete mať aj pekné zásuvky a zrkadielko. Sú väčšinou vyrábané z kvalitného (napríklad dubového) dreva.

Drevené šperkovnice vám nezaberú veľa miesta. Krásne vyniknú na toaletnom stolíku, ale i na nočnom stolíku.

Slamené košíčky

V každom obchode s interiérovými dekoráciami nájdete šikovné slamené alebo ratanové košíčky v rôznych veľkostiach. Na uskladnenie šminiek a šperkov vám odporúčame aj tieto košíčky. Šperky by ste si však mali dávať do krabičiek a tie krabičky do týchto košíčkoch. Náhrdelníky sa vám nebudú omotávať okolo prsteňov. Slamené košíčky navyše krásne vyniknú na komode v spálni pri malom zrkadielku.

Slamené košíčky sú vhodnou dekoráciu aj do obývačky a navyše sa skvele hodia aj do šatníkovej skrine na uskladnenie ponožiek a spodného prádla.

Na tekuté kozmetické prípravky používajte skôr plastové nádoby a tie následne umiestňujte do skrinky pod umývadlom na police v kúpeľni. Na policiach majte len púder, očné tiene, špirálu a odličovacie prostriedky. Rúž, očné linky uskladňujte v skrinke v plastových nádobách.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *