Vyberte si krásny toaletný stolík do vašej spálne

Poznáte to. Ráno po prebudení neviete, kde vám hlava stojí a keď sa potrebujete upraviť do práce, v kúpeľni sú nielen vaše ratolesti, ale aj váš partner a vy nemáte priestor, kde by ste si spravili make-up a odložili svoje šminky. Pomôcť vám môže toaletný stolík, ktorý poznala už aj samotná Mária Terézia.

Vintage toaletné stolíky

Nájsť mu miesto nebude také ťažké, ako vybrať si obchod s toaletnými stolíkmi. Jeho prítomnosť oceníte najmä ráno, ako sme už spomínali, keď je kúpeľňa, kde máte veľké zrkadlo, obsadená.

Odporúčame vám dávať si ho do spálne neďaleko postele. Vybrať si môžete z moderných toaletných stolíkov, ale zaujať vás môžu aj vintage toaletné stolíky. Svojim vzhľadom dokonale zapadnú k zariadeniu vašej spálne a poskytnú vám dostatok úložného priestoru na vaše šperky a šminky. Výhodou týchto vintage toaletných stolíkov je najmä to, že k nim automaticky dostanete pohodlnú čalúnenú taburetku s historickými ornamentmi. Budete sa cítiť doslova ako kráľovná!

Vyrobené len z toho najlepšieho materiálu

Tieto toaletné stolíky sa predávajú v demontovanom stave, ale nemusíte sa báť, že by ste jeho skladanie za pomoci návodu nezvládli. Vytvorte si v spálni kútik, v ktorom budete tráviť čas len vy a nikto iný. Okrem toho získate prehľad v tom, kde máte ktorý šperk umiestnený.

Toaletné stolíky nečistite žiadnym agresívnym čistiacim prostriedkom. Mohli by ste narušiť štruktúru materiálu a výrazne by ste tak skrátili jeho životnosť. Toaletné stolíky, aj tie vintage, sa vyrábajú z MDF dosiek a borovicového dreva, čo vám samozrejme zaručí kvalitu tohto výrobku. Vyberte si naozaj krásny vintage toaletný stolík a oživte vašu spálňu už tieto Vianoce. Takýto vintage toaletný stolík vám bude závidieť nejedna kamarátka. Nebudete sa musieť obávať, že by vám ukrojil priveľa miesta v spálni. Nikde inde ale nenájdete lepšie miesto ako v spálni.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *