Pohodlný športový štýl obliekania, ktorý si aj vy zamilujete

Každá žena má svoj štýl obliekania. Niektoré ženy si nevedia predstaviť vyjsť z domu bez krásneho saka a iné zase bez pohodlných teplákov. Niektoré ženy však vôbec nemajú módu v malíčku a kombinujú nekombinovateľné veci. Ak vám ale nevonia elegantný štýl, pokojne môžete nosiť aj ten športový. Poradíme vám, ako jednotlivé kúsky kombinovať.

Oversize mikiny

Oversize dámske mikiny milujú nielen ženy na materskej, ale aj ženy pracujúce v kancelárii. Sú nadčasové, skombinujete ich s legínami, ale i SLIM džínami alebo cigaretovými nohavicami. Dámy, ak sa vám páči športový štýl obliekania, vo vašom šatníku by nemali chýbať práve pekné jednofarebné nadčasové oversize mikiny. Okrem oversize mikín si kúpte aj dlhé dámske mikiny, ktoré zakryjú krížovú časť a príjemne vás zahrejú, ak je vonku chladnejšie alebo fučí silný vietor.

Pod oversize mikiny si obliekajte jednoduchý bavlnený top ideálne s krátkymi, resp. trojštvrťovými rukávmi. Mikiny si kupujte skôr v neutrálnych farbách. Získate tak do šatníka ideálny a hlavne nadčasový kúsok, ktorý využijete aj o päť- desať rokov.

Legíny a pohodlné džínsy

Široké nohavice nechajte radšej sestre alebo kamarátke. Ak sa chcete obliekať športovejšie, vo vašom šatníku by nemali chýbať turistické nepremokavé nohavice, ale aj legíny a džínsy. Hovoríte si, že legíny nie? Pokojne môžete. Keď ich skombinujete so športovou oversize mikinou, zvýraznite tak svoj zadok a boky. Navyše legíny sú mnohokrát pohodlnejšie ako rifle s opaskom.

K džínsom a mikinám noste jednoduché členkové tenisky – najideálnejšie biele.

Ak milujete pohodlie a vadí vám, keď vás obtiahnuté tričko a nohavice omíňajú, obliekajte sa športovo. Ak ste štíhla, športový štýl vám vôbec neuškodí, ba práve naopak, zvýrazní vaše krivky. Ak ste silnejšej postavy, taktiež sa nemusíte báť. Širšie športové nohavice a mikiny zakryjú vaše rizikové partie a opticky vašu postavu predĺžia.

Stavte na pohodlnosť a kúpte si kvalitné bavlnené dámske mikiny a pohodlné legíny a tepláky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *