Aké doplnky si vybrať do šatníkovej skrine?

Vstavané alebo šatníkové skrine poskytujú dostatočný priestor pre uskladnenie všetkého oblečenia i dokonca niečoho navyše. Avšak keď opadne nadšenie z nového, behom pár týždňov sa priestranná skriňa môže premeniť na neprehľadný sklad s kusmi oblečenia a neporiadkom. Aby sa však z vašej veľkej skrine nestal len ďalší „nemý sluha“ za zatvorenými dverami, vybavte ju vhodnými doplnkami. V ďalších odstavcoch vám radi dáme tipy na doplnky do šatníkovej skrine, ktoré vám výrazne uľahčia odkladanie oblečenia a pomôžu udržiavať poriadok vo vašich veciach.

Vnútorné zásuvky

Skvelú prácu pri udržiavaní prehľadnosti odvádzajú drôtené koše alebo aj tzv. vnútorné zásuvky. Sú ideálne pre malé kusy oblečenia, ktoré sa vďaka nim zbytočne nerozhádžu po celom priestore a zároveň vám uľahčia triedenie. Ľahko v nich vyhľadáte, čo potrebujete, keďže do nich vidíte.

Aby aj vešiaky mali svoje miesto

Pre ďalší komfort pri uskladňovaní oblečenia slúžia aj rôzne druhy sklopných tyčí alebo výsuvných vešiakov. Sklopná tyč (pantograf) je vám k dispozícii jednoduchým namontovaním a môžete na ňu zavesiť košele alebo saká podľa vašej potreby.

Pomoc pre pánov

Pri prehľadnom uskladnení oblečenia vám budú skvelo asistovať doplnky pre pánske kusy odevu. Vešiaky na nohavice sú neoceniteľné aj kvôli tomu, že sa ušetríte od zbytočného žehlenia, keďže budú nohavice vyrovnané a pripravené na nosenie. K nohaviciam patria aj opasky a práve vešiaky na opasky sú ďalším dôležitým doplnkom, vďaka ktorému sa opasky nebudú zalamovať či ničiť. Ak vašu skriňu zdieľate s niekým, alebo sami ste niekým, kto rád nosí či musí nosiť kravaty na dennom poriadku, určite oceníte aj vešiak či držiak na kravaty (kravatník). Zároveň v nich takto budete mať prehľad a jednoducho ich doladíte k zvyšku vášho odevu.

Posvieťte si na to

Ďalšou možnosťou, ako docieliť väčší komfort pri používaní šatníkovej skrine je nechať si zabudovať vhodné osvetlenie. Ide o svetelnú rampu, ktorá sa zvykne namontovať tesne pod strop, pred posuvné dvere. Zároveň týmto spôsobom dotiahnete viac osvetlenia aj do celej miestnosti.

Možností, ako čo najlepšie využiť ponúkaný potenciál vstavanej skrine či šatníka je mnoho. Dôležité je jednotlivé prvky správne nakombinovať a zúžitkovať tak na maximum to, čo konkrétny úložný priestor ponúka. Pri rozhodovaní sa určite poraďte s odborníkom, ktorý vám výhody jednotlivých doplnkov určite ukáže aj v praxi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *