Máte postavu moletky? Poradíme vám, ako sa obliekať

Nie všetky ženy sa môžu pochváliť postavou modelky. Obchodov predávajúcich oblečenie neustále pribúda. Málo značiek však vyrába oblečenie pre moletky – pre ženy, ktoré si jednoducho nemôžu obliecť veľkosť S, aj keby chceli. Ako by sa však mali obliekať ženy, ktoré chcú zakryť rizikové partie ako zadok, stehná a silné nohy?

Nosievajte kabáty a saká do pása

V žiadnom prípade si nekupujte dlhé kabáty, poprípade kabáty a bundy do šírky. Zbytočne by vás rozširovali a požadovaný efekt by ste nedosiahli. Keď tak, tak vyhľadávajte kabáty, saká a bundy strihané v páse, čiže do pása. Rozhodne vám neodporúčame vyberať si kabáty, ktoré majú vypchávky na ramenách. Vašu postavu by to ešte viac rozšírilo a mali by ste pocit, že máte na sebe väčšiu pánsku bundu a nie dámsky kabát.

Kupujte si úzke sukne

Ak chcete zakryť široké boky, tak vám jednoznačne odporúčame úzke sukne nad alebo pod kolená. Skôr si vyberajte v neutrálnych farbách, ako v hnedej, béžovej, či čiernej. K takýmto sukniam nosievajte vyššie topánky. Oceníte ich najmä, ak ste nižšej zavalitejšej postavy. Čo sa týka vrchného dielu, k sukniam si zo šatníka vyberajte elastické tuniky pre moletky. Nemusíte sa báť, aj takéto tuniky sa predávajú.

Ak patríte k obéznejším ženám, vyhýbajte sa pastelovým farbám a príliš prečačkanému oblečeniu. Pôsobilo by to rušivo a výsledok by to neprinieslo. Stavte skôr na klasickú elegantnú módu. To však ale neznamená, že si raz za čas nemôžete dovoliť tepláky s pohodlnou dámskou mikinou. Aj v tomto prípade platí, že menej je niekedy viac. Okrem výrazného vzorovaného oblečenia obmedzte aj nosenie výrazných šperkov. V žiadnom prípade nenosievajte legíny. Zvýraznilo by to vaše široké boky a stehná. Dámy, nebojte sa, že si v obchodoch nenájdete niečo na seba. Nerobte však zo seba modelku a kupujte si oblečenie, ktoré je vhodné pre váš typ postavy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *