Z topmodelky mama na plný úväzok a podnikateľka

Topmodelka Martina Krnáč Valková patrí k najkrajším Slovenkám. Posledné dva roky žije životom mamy na plný úväzok. Detská izba jej dcérky Juliany sa nesie v znamení škandinávského dizajnu – teda kvalitných prírodných materiálov a nadčasových dizajnových riešení. Krásne produkty výrobcov pre detské izby a pre starostlivosť o bábätka teraz navyše prináša aj ostatným mamičkám prostredníctvom predajne a eshopu Lulubee, ktorých je spolumajiteľkou.

Jej život sa otočil o 180 stupňov, z rozcestovanej modelky, ktorá fotila kampane pre Givenchy, Chanel či Shiseido sa stala vydatá pani a mama na úväzok 24/7. Aj keď jej tehotenstvo nebolo ľahké a musela byť na dva mesiace hospitalizovaná, dcérka Juliana sa narodila zdravá. „Bol to pocit, na ktorý nezabudnem do konca života! Zmes neskutočnej radosti, ale aj strachu z nepoznaného a tiež veľká zodpovednosť za nového človiečika,“ prezradila Martina Krnáč Valková. Pri výchove dcéry sa riadi intuíciou a keď treba, obráti sa na múdrych ľudí.

Pri výchove dcéry Juliany sa riadi hlavne materskou intuíciou.
Pri výchove dcéry Juliany sa riadi hlavne materskou intuíciou.

Behom s kočíkom naspäť k štíhlej postave

Vďaka hormónom, ktoré jej museli v tehotenstve pichať každé dva týždne, pribrala neuveriteľných 28 kíl, takže v deň pôrodu vážila až 80 kilogramov! „Tretí mesiac po pôrode som začala opatrne cvičiť a postupne pridávať aj beh. Behávala som v lese a vďaka kočíku Bugaboo Runner som mohla behať aj dcérkou, takže ja som si zašportovala a ona bola na čerstvom vzduchu,“ popísala svoj recept, ako sa dostať späť do formy po pôrode.

Predajňa Lulubee je bývalou galériou. Dnes tu namiesto obrazov visia zo steny kočíky a detské stoličky.
Predajňa Lulubee je bývalou galériou. Dnes tu namiesto obrazov visia zo steny kočíky a detské stoličky.

Obchod ako galéria plná krásnych vecí

Popri materských povinnostiach si však Martina Krnáč Valková našla čas aj na rozvíjanie vlastného biznisu – prostredníctvom obchodu Lulubee sa snaží meniť materstvo na unikátny zážitok aj pre iné mamičky. Obchod sa nachádza v krásnych priestoroch v bratislavskom River parku a keďže v minulosti fungoval ako galéria, v umeleckom duchu sa v ňom pokračuje aj teraz. Len na stene namiesto obrazov visia kočíky a detské stoličky. „Zámerom bolo vytvoriť príjemný showroom, v ktorom by sa budúci rodičia a návštevníci necítili ako v obchode. U nás si môžu dať kávu a v pokoji si pozrieť a vyskúšať, čo ich zaujíma. Napríklad detské izby máme vystavené kompletne, aj s doplnkami. Zákazník si vie ľahšie predstaviť, ako by to mohlo vyzerať u nich doma,“ doplnila topmodelka. A pretože má rada veci estetické a zároveň funkčné, sama otestovala napríklad kočík Bugaboo, postieľku Leander, stoličku Stokke Steps či nosič Ergobaby alebo závesný prebaľovací pult Bybo. Každá zo značiek teda prešla jej osobným „testom kvality.“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *