Pár tipov, ako vylepšiť vaše kuchynské vybavenie

V dnešnej dobe sú kuchynské nože nástrojom, bez ktorých si nevieme kuchyňu ani len predstaviť. Hoci sa to nezdá, pri príprave potravín hrajú práve nože kľúčovú úlohu. Tescoma má v ponuke rôzne nože, takže na svoje si prídu všetci kuchári – profesionáli, ale aj menej skúsení.

Prvotriedna oceľ, špičkový dizajn a ergonomický tvar sú tie faktory, ktoré by vás mohli presvedčiť. Na výber máte z množstva kuchynských nožov – kuchárske, keramické, filetovacie, steakové, mäsiarske, alebo aj nože na určité potraviny ako napríklad nože na syr, šunku a chlieb.


Antiadhézny nôž kuchársky PRESTO TONE


Nôž na syr PRESTO

Druhá vec je, kde nože uskladniť. Už vás nebaví loviť nože v neprehľadných šuplíkoch, alebo ich vyťahovať z nepraktických stojanov? Práve tento problém za vás vyriešia stojany na nože, vďaka ktorým budete mať svoje náradie uskladnené s maximálnou eleganciou. Bloky na nože sa dajú štýlovo uložiť na kuchynskú linku tak, aby ste mali nože kedykoľvek k dispozícií. Hodia sa nielen do profesionálnej prevádzky, ale aj do objektu vašej malej domácnosti. Na výber sú stojany na uskladnenie rôzneho počtu nožov – od 4 až po 13.


Blok WOODY na 5 nožov a nožnice


Blok WOODY na 13 nožov a nožnice/ocieľku

Ďalším našim tipom sú mlynčeky na mäso. V príprave mäsa výrazne pomáhajú aj spomínané nože, no častokrát je potrebné mäso aj pomlieť a ak nemáte kvalitný mlynček, nevyhnete sa ťažkostiam. Práve tým môžete predísť vďaka širokému sortimentu od Tescomy. Na výber máte rôzne mlynčeky značky Handy, niektoré sú univerzálne, iné obsahuje viacero strúhadiel. Tak čo, vedeli by ste si vybrať?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *