výber nového auta

Vyberáte nové auto? Na čo treba pamätať a aké sú možnosti?

 Žijeme v modernej dobe, v ktorej nevieme bez auta viac-menej existovať. Väčšina z nás si na auto zvykla až natoľko, že ho využíva stále. Je tu už raz taká doba, pretože jazda autom je menej obmedzujúca, rýchlejšia a navyše aj komfortnejšia. Na to, aby sme však mali auto, na ktoré sa môžeme spoľahnúť pri každom otočení kľúčika v zapaľovaní, musíme si správne vybrať. Vyhliadnuť si však nové auto je jedna vec, kúpiť to najlepšie zase druhá. Trh prekvitá ako nikdy predtým a k dispozícii je množstvo áut, bohužiaľ aj takých, ktorým je lepšie sa radšej vyhnúť. V zásade sa oplatí pri výbere nového auta dodržať isté pravidlá, aby sme nakoniec kúpili jednak kvalitné a spoľahlivé auto, no na strane druhej také, ktoré aj poslúži a poteší zároveň.

Auto, ktoré skutočne potrebujete a využijete

Jedna vec je to, po čom túži vaše srdce a druhá vec je to, čo skutočne potrebujete a aj v praxi reálne využijete. Pri výbere auta táto skutočnosť platí dvojnásobne. Chcete šetriť na palive čo najviac a preto túžite kúpiť naftový motor? Ale v skutočnom živote ročne najazdíte menej ako desať tisíc kilometrov? A vaša jazda autom trvá len pár minút a hlavne po mestskom okruhu? Je pravda, že nafta je lacnejším palivom ako benzín a že naftové motory sú úspornejšie ako tie benzínové. Avšak v konečnom dôsledku pri takomto štýle jazdy a množstve najazdených kilometrov nie je auto s naftovým motorom tým najsprávnejším riešením. Nehovoriac o tom, že naftový motor trpí viacej pri krátkych trasách po meste a vyžaduje pravidelné dlhšie trasy kvôli vypaľovaniu filtra pevných častíc vo výfukovom systéme. Myslite aj na to, že autá s naftovým motorom sú drahšie ako tie s benzínovým motorom. Vopred si teda vyjasnite, či sa vám investícia do auta vráti a za koľko rokov. Možností je veľa a isto nájdete ten najlepší model auta, ktorý skutočne využijete.

Nepodceňujte výber servisu

S novým autom sa spája aj samotný servis. Nutnosť servisných prehliadok auta nepustí a preto myslite na kvalitu servisných služieb už pri jeho kúpe. Aj keď nikto nerád myslí na prípadné poruchy, je zrejmé, že servis raz budete musieť navštíviť (nielen ak nastanú problémy). Kvalitné služby servisu s ochotným personálom, aj to nájdete napríklad v certifikovanej predajni úplne nových a jazdených áut Final – CD.

Auto musí aj potešiť a prekvapiť zároveň

Pri kúpe auta myslite aj na seba a preto vyhovejte aj svojim túžbam. Predsa ho kupujete hlavne pre seba a svoju rodinu. Auto má v prvom rade tešiť vás, no môžete ním aj prekvapiť svoje okolie. Vyberte si to, po čom vaše srdce túži. Vlastniť dnes novší model auta s absolútnymi technickým vymoženosťami je niečím, čo treba len prežiť na vlastnej koži.

Aké sú možnosti kúpy auta?    

Ak už máte jasno v tom, čo potrebujete, kde budete servisovať a ktoré auto poteší vás aj vašu rodinu, môžete pristúpiť k samotnej kúpe auta. Úplnú nové auto alebo dáte prednosť radšej novému jazdenému autu s potrebnou certifikáciou a s preverením kvality? Certifikovaná predajňa nových áut a noviniek Final- CD so sídlom v Bratislave je teda správnym miesto kúpy, kde nájdete všetko, čo potrebujete. Ak aj vás čaká toto vážne rozhodnutie, ktorým kúpa nového auta istotne je, vyčleňte si na to radšej viacej času a neunáhlite sa, nakoľko vždy sa jedná o väčšiu investíciu na pár rokov.  

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *