Ako na pohodlné stolovanie? Prinášame vám pár osvedčených tipov a rád

Letné dni plné tepla sa pomaly, ale isto blížia ku svojmu koncu a na dvere klope nedočkavá jeseň. Pre niektorých to znamená, že viac času budú tráviť doma, ako vonku v sychravom počasí. Práve pre tých sme si prichystali pár rád ohľadom domáceho stolovania. Prinášame totiž osvedčené tipy, ako zlepšiť kvalitu domácich posedení.

Pijete radi kávu a usporadúvate doma stretnutia s priateľmi alebo svojimi blízkymi? Ak áno, prvým faktorom sú kvalitné hrnčeky. Tie zanechajú dobrý dojem a rozhodne nimi nič neskazíte. Navyše jedná sa určite o lepšiu voľbu, ako keby ste mali staviť na staré, rozdielne sady hrnčekov. Od toho je tu aj internetový obchod Tescoma, ktorý vám pomôže vybrať si tie správne hrnčeky s moderným tvarom, jednoduchými líniami a pohodlným uchopením. Práve tieto faktory zabezpečia, že pitie kávy alebo čaju sa stane niečím výnimočným.

infomagazin_sk_tescoma_sk_01

Samozrejme, nesmieme zabúdať ani na servírovanie týchto nápojov. Preto nesmieme zabúdať na kanvice, ktoré majú v domácnostiach nenahraditeľné miesto. Zrejme už nikto si nedokáže život bez nich predstaviť. Ideálne sú nerezové kanvice, ktoré sú nesmierne kvalitné a sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Takisto majú tepelne odolnú rukoväť, navyše sú vhodné na všetky typy sporákov. Je len na vás, ktorú kanvicu si vyberiete, k dispozícií sú rôzne objemy kanvíc.

infomagazin_sk_tescoma_sk_02

Dobrý hostiteľ nemyslí iba na nápoje, ale takisto na jedlo. Čo tak si spríjemniť posedenie s voňavým a chutným fondue? Už len tá predstava, že si namáčate do voňavého kotlíku kúsky mäsa, pečiva alebo zeleniny, musí byť lákavá! Preto odporúčame kompletné fondue súpravy, ktoré obsahujú všetko vrátane náhradných dielov (vidličky, plynový horák). Okrem klasického fondue existuje takisto aj čokoládové fondue, ktoré môže spríjemniť narodeninovú oslavu vašich ratolestí tým najsladším spôsobom.

infomagazin_sk_tescoma_sk_03

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *