preprava tovaru

Hľadáte spoľahlivú prepravu do Nemecka pre váš biznis? Práve ste ju našli

Máte záujem o prepravu vášho tovaru, alebo logistické služby v rámci Európy či mimo nej? Dôležité je vybrať si z kvalitnej ponuky dodávateľov logistických služieb, ktorí vám realizujú prepravu na mieru, či už cestnou, železničnou alebo leteckou dopravou. Lídrom v oblasti logistiky na tunajšom lokálnom trhu je spoločnosť DB Schenker. „Ponúkame spoľahlivú logistiku pre váš biznis, ktorú zabezpečujeme formou globálnej transportnej a logistickej siete. Máme prvenstvo v Európe v cestnej preprave, kde ročne doručíme takmer milión zásielok a sme druhým najväčším prepravcom vo svete. Silní sme aj v leteckej, námornej a železničnej preprave. Až 99,88 percent nami prepravených zásielok bolo doručených k spokojnosti zákazníkov,“ uvádza firma.

Cestná preprava tovaru do a z Nemecka

Medzi najvyspelejšie krajiny v rámci Európy patrí z hľadiska biznisu jednoznačne Nemecko. Spoločnosť DB Schenker má v tejto krajine vybudovanú sieť až sto pobočiek, čím dokážu poskytnúť kvalitný servis, výhodné ceny a flexibilitu pri využití akéhokoľvek typu dopravy. Z dôvodu relatívnej blízkosti tejto krajiny je podľa portálu spoločnosti DB Schenker s názvom logistickesluzby.sk, najvyužívanejším spôsobom prepravy zásielok do Nemecka cestná doprava. Ponúkajú dva typy cestnej prepravy, zbernú službu, alebo celovozovú a dokládkovú prepravu.

Zberná služba zabezpečuje štandardnú prepravu kusových alebo paletových zásielok do Nemecka s maximálnou hmotnosťou celej zásielky do 2 500 kg, hmotnosťou jedného kusu do 1 200 kg a s maximálnymi rozmermi 240x180x200 centimetrov. Preprava je realizovaná podľa cenníka,“ uvádza portál logistickesluzby.sk. Vyzdvihnutie zásielky je možné každý pracovný deň, pričom prepravný čas sa pohybuje od dvoch do štyroch dní. Za príplatok je možné doručenie v zvolený deň, na požiadanie bez príplatku poskytujú vozidlo s hydraulickým čelom pri nakládke i vykládke.

Druhý typ služby, teda celovozová alebo dokládková preprava, je vhodná pre väčšie zásielky, kedy je pre ne vo vozidle vyčlenený buď celý priestor, alebo jeho čiastočná kapacita. Vozidlo nezastavuje na termináloch ako je tomu v prípade zbernej služby, preto je možné dosiahnuť lepší pepravný čas. „Prepravný čas sa pohybuje od jedného do dvoch dní a cena sa stanovuje individuálne pre každú prepravu. . Samozrejmosťou je možnosť doručenia v konkrétny deň a čas, či zabezpečenie vozidla so špeciálnym vybavením.“

Železničná preprava zásielok do Nemecka

Železničná preprava do Nemecka predstavuje flexibilné a ekologické riešenie pri preprave veľkého množstva tovaru na dlhé vzdialenosti – či už potrebujete samostatný vozeň, skupinu vozňov alebo ucelený vlak. Je preto ekologicky a ekonomicky výhodnou alternatívou cestnej dopravy. „Dokážeme vám ju výhodne zabezpečiť ako pravidelne, tak aj nárazovo. Vďaka osobitnému postaveniu našej materskej spoločnosti Deutsche Bahn na európskom železničnom trhu vieme poskytnúť prvotriedny servis, výhodné a flexibilné podmienky a dobrú cenu,“ dodáva portál logistickesluzby.sk Zabezpečia vám kompletný balíček služieb: od samotnej prepravy, zvozov a rozvozov, tranzitnú manipuláciu a handling na termináloch až po iné doplnkové úkony či skladový manažment.

Letecká preprava zásielok do Nemecka

Letecká preprava je najrýchlejším a najspoľahlivejším spôsobom prepravy vašich tovarov. Zrýchľuje distribúciu, znižuje náklady na skladovanie  a vychádza v ústrety zákazníkom požadujúcom čoraz kratšie dodacie lehoty. Okrem cestnej a železničnej prepravy ponúka spoločnosť DB Schenker aj leteckú prepravu zásielok do Nemecka. „Tovar prepravíme od dverí k dverám, zabezpečíme jeho nakládku či vykládku na všetkých nemeckých letiskách, vrátane menších lokálnych.“

K všetkým ponúkaným možnostiam prepravy zásielok do Nemecka sú dostupné aj doplnkové služby, či už ide o skladovanie tovarov, možnosť pripoistenia zásielok či vypracovanie podkladov pre hlásenia Intrastat.  V ponuke sú aj špeciálne služby napríklad pre prepravu nadrozmerných nákladov a nebezpečných tovarov, prepravu na výstavy, veľtrhy alebo iné špeciálne podujatia. Uľahčite si prácu – prepravujte tovar po celom svete prostredníctvom overených logistických firiem a váš biznis na tom len získa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *