Vonkajšie žalúzie a moderné závesy ako ideálne tieniace prvky pre váš domov

S prichádzajúcimi teplejšími dňami uvažujeme nad tým, akým aktivitám sa budeme venovať, keď nám počasie umožní tráviť viac času práve vonku. Dlhšie dni, viac slnka a nepochybne aj čoraz zvyšujúce sa teploty nás nútia zamyslieť sa nad tým, aké nové tieniace prvky by sme si mohli kúpiť pre svoju domácnosť. V prvých jarných dňoch oceníme prítomnosť slnka v interiéri. S pribúdajúcimi dňami a mesiacmi však takí nadšení nebudeme.

Odporúčame vám vyberať si práve moderné závesy a kvalitné vonkajšie žalúzie.

Závesy

Ak preferujete skôr žalúzie a záclony, nikto vás nebude od nich odhovárať. Závesy však vedia byť vynikajúcom doplnkom k týmto tieniacim prvkom. Máte možnosť vybrať si z rôznych štýlov, farebného prevedenia a nepochybne aj veľkosti. Závesy môžu slúžiť len ako dekoračný prvok po stranách okien, ale v letných mesiacoch vám môžu dokonale poslúžiť aj ako tienidlo.

Odporúčame vám nechať si ich ušiť na mieru. Závesy na mieru sú mnohokrát lepšie ako závesy, ktoré bežne kúpite. Žiadne reklamácie vám v tomto prípade hroziť nebudú.

Vonkajšie žalúzie

Interiérové žalúzie pomaly, ale isto predbieha práve kvalitné vonkajšie žalúzie. Chráni interiér pred nadmerným prehrievaním, je pomerne lacné a ľahko sa ovláda. Z ponuky vonkajších žalúzií si môžete vybrať buď vonkajšie žalúzie, ktoré sa ovláda manuálne, alebo žalúzie, ktoré sa ovláda pomocou motorčeka.

Viete ale aká je najväčšia výhoda vonkajšieho žalúzia? Najväčšou výhodou vonkajšieho žalúzie je práve to, že aj keď je žalúzie umiestnené pred oknom, umožňuje vám vetrať. Žiadnym spôsobom vám nebráni v otvorení okna.

Ak váš domov chcete skrášliť a zároveň vás neláka kupovať klimatizáciu, ktorá je zdraviu škodlivá, odporúčame vám vybrať si buď vonkajšie žalúzie, alebo si do interiéru kúpiť nové krásne závesy na mieru.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *