Boxerky vs. slipy: čo sa vám na mužoch páči najviac ?

Ešte pred niekoľkými rokmi sa pánska spodná bielizeň vôbec neriešila, dnes už väčšina mužov nad tím, čo si ráno oblečie, popremýšľa. Slipy, boxerky alebo trenírky ? A čo tak vôbec nič? Opýtali sme sa za vás, čo máte na mužoch najradšej vy ženy.

Samotní muži na prvé miesto zaradili pohodlie – aj keby boli boxerky viac sexy, niektorých mužov nepríjemne tlačia a necítia sa v nich príjemne. Pokiaľ by ale rebríček najlepšej spodnej bielizne zostavovali dámy, dopadlo by to asi takto:

1. Boxerky

Jednoznačný víťaz našej ankety. Boxerky nekompromisne zaradila väčšina žien na prvé miesto – páči sa im, že v priľahlých boxerkách vynikne chlapov zadok i vypracované nohy. Jedinú výnimku tvoria páni s výraznou nadváhou, ktorým cez pás boxerok visí brucho. To už podľa žien nie je sexy ani náhodou.

2. Naostro

Pokiaľ páni odmietajú nosiť boxerky, bude podľa väčšiny žien najlepšie, keď si neoblečú vôbec nič. Chlap naostro je podľa nich veľmi sexy, na druhú stranu zostáva otázkou, ako moc je to pohodlné samotným mužom. Schválne sa ich skúste doma opýtať!

3. Trenírky

Ale pozor – nie sú trenírky ako trenírky. Ženy v našej ankete trenírky neodsudzujú, ale zhodujú sa na tom, že musia byť ideálne jednofarebné (alebo decentné) a bez infantilných motívov. Na Spidermanových či Simpsonových nohaviciach sa možno z chuti zasmejú, ale sexy im to rozhodne nepríde. A už vôbec nie na dospelom mužovi.

4. Slipy

Nech sa niektorý predajcovia snažia svoj produkt zo všetkých strán obhajovať, ženy v tomto prípade majú jasno – slipy sú na chlapoch úplne asexuálne. Pripomínajú im vyťahané nohavičky a väčšine mužov naviac ani nepristanú.

5. Tanga

Ešte horšie, ako slipy, sú podľa žien tanga – a nič sa nemení na tom, že v nich často vystupujú striptéri na rôznych tanečných vystúpeniach. Šnúrka zarezaná medzi polovice jednoducho na chlapovi nevyzerá dobre.

A čo vy, čo sa vám na mužoch najviac páči? A čo nosí ten váš doma?

Titulnú fotografiu dodal Otto: http://www.otto.sk/c-13232832-boxerky-slipy.html

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *