Poď študovať na novú zdravotnícku školu do Prievidze

Stretli ste sa s unavenými sestričkami, ktoré obetavo ošetrovali vašich príbuzných či priateľov? Videli ste v televízii zábery vyčerpaných zdravotníkov počas pandémie? Chcete aj vy pomáhať tým, ktorí to potrebujú? Staňte sa hrdinami slovenského zdravotníctva!

Vďaka modernej Strednej zdravotníckej škole v Prievidzi v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskej župy sa naučíte ošetrovať pacientov akéhokoľvek veku, od bábätiek až po seniorov. Vybudujete si potrebné sebavedomie, získate schopnosť pracovať v strese a zachovať si pri tom chladnú hlavu. „Uchádzači o prijatie do 1. ročníka školského roku 2021/2022 majú na výber študijný odbor praktická sestra (denné a externé štúdium) alebo učebný odbor sanitár (externé štúdium). Študentom poskytujeme kvalitné odborné vzdelanie, ale zameriavame sa aj na rozvoj charakterových vlastností žiaka. Cieľom je, aby budúci absolventi školy boli výborne odborne pripravení, ale aj ľudskí a empatickí ku svojim pacientom a kolegom,“ povedala riaditeľka školy Viera Beňová.

Nastúpte na cestu profesionálnych zdravotníkov, ktorí si zaslúžia rešpekt a úctu celej spoločnosti. Viac o priestorovom vybavení školy, kvalitnom zázemí, vyučovacom procese a praxi sa dozviete v priloženom videu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *