Pobyt v Podbanskom ako dokonalá regenerácia unaveného tela

Letné prázdniny sú už v plnom prúde a ak ste doposiaľ neboli na žiadnej dovolenke, neváhajte a zajednajte si nejakú čím skôr. Ak ale nie ste fanúšikom veľkých horúčav a mora, odporúčame vám pobyty v krásnom horskom prostredí, kde to dýcha prírodou a kde si budete môcť vychutnať pokoj a ticho. Jedným z takýchto miest je aj osada Podbanské.

Osada pod Kriváňom

Ak sa vydáte zo Štrbského Plesa smerom na západ, na kraj Vysokých Tatier, prídete do osady Podbanské. Zaujímavé, že časť tejto osady patrí pod mesto Vysoké Tatry, ale časť patrí neďalekj obci Pribylina, kde nájdete dokonca aj prírodný skanzen známy pod názvom Múzeum Liptovskej dediny. Nájdete tam prevažne historické budovy zo zaplavených obcí pod Liptovskou Marou. Ak si zaplatíte pobyty pre dvoch práve v tejto časti Vysokých Tatier, spravte si výlet aj do tohto prírodného skanzenu.

Osada pod Kriváňom má čo ponúknuť. Stačí si vybrať vhodné ubytovanie.

Moderné hotely s krásnym wellnessom

Aj keď je osada Podbanské ďalej od centra Vysokých Tatier, záujem dovolenkárov je podobný. V Podbanskom nájdete nielen chatové oblasti, ktoré sú pre túto osadu typické, ale aj moderné hotely s krásnym wellnessom, ktorý vám ponúkne krásne výhľady na okolitú tatranskú prírodu. Byť vo wellnesse a zároveň sa kochať krásnymi výhľadmi je dokonalá balzam na dušu. Ak hľadáte miesto, kde by ste mohli vypnúť, dokonale sa zregenerovať, odporúčame vám pobyty pre dvoch v Podbanskom.

Ak si zajednáte pobyt v niektorom z moderných hotelov, odporúčame vám poobzerať sa po aktivitách, ktorým by ste sa venovali. Určite nevynechajte návštevu Tichej a Kôprovej doliny, ktoré sú tichšie v porovnaní s komerčne známymi tatranskými dolinami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *