Podbanské Resort láka hostí krásnym vybavením a nádhernou prírodou

Niekedy prácu a oddych nedokážeme oddeliť. Svoje o tom vedia najmä podnikatelia, ktorí nemajú stabilný pracovný čas a pracujú vždy, kedy si to situácia bude vyžadovať.

Náš organizmus ale nie je stroj a vždy nám dá najavo, že niečo nie je v poriadku. Ak si potrebujete oddýchnuť a hľadáte miesto, vyskúšajte Podbanské Resort.

Výhľad na Tatry a Kriváň

Ak si chcete oddýchnuť a fascinuje vás výhľad na hory, uprednostňujte menej preplnené miesta. Napríklad taká obec Podbanské ponúka pokoj, výhľady na Tatry, konkrétne na Kriváň. Krásne horské prostredie s nádherným výhľadom na hory je pastvou pre oči a na svoje si prídu aj tí najnáročnejší klienti.

Vynikajúci wellness

Podbanské Resort ponúka krásny komplex, ktorého súčasťou sú nielen hotelové izby a spoločenské priestor, ale aj vynikajúci wellness. Priamo z tohto hotela vidíte na vrcholy Tatier.

Keď sem zavítate cez zimu, môžete sa po príjemnej lyžovačke zahriať v príjemnom wellnesse. Vynikajúci wellness využívajú aj podnikatelia, ktorí sem chodievajú. Grand hotel Permon, ale aj Hotel Pieris sú hotely, ktoré bývajú označované aj ako kongres hotely. Ak hľadáte modernejší kongres hotel, vyberte si jeden z týchto hotelov.

Oddych v pravom slova zmysle zažijete výhradne v Tatrách.

Kam ísť?

Ak sa rozhodnete ísť do Podbanského, ktorého časť patrí pod mesto Vysoké Tatry a časť pod obec Pribylina, odporúčame vám spraviť si výlet do Múzea Liptovskej dediny. Jedná sa o múzeum v prírode, kde nájdete pamiatky a budovy z obcí, ktoré boli zatopené pri výstavbe vodného diela Liptovská Mara. Oplatí sa vám ísť do Tichej a Kôprovej doliny, ktoré sú pred davmi turistov chránené. Najmä v Tichej doline oceníte absolútny pokoj, preto ak potrebujete vypnúť, niet na čo čakať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *