Nádherné ubytovanie v samom srdci Liptova

Aj vy túžite ísť si oddýchnuť niekam ďalej od domova, kde bude o vás postarané a vychutnáte si krásne prostredie a množstvo zaujímavosti v okolí?

Ak áno, odporúčame vám ubytovanie v samom srdci Liptova v tradičných dreveniciach, ktoré voňajú novotou a poskytnú vám súkromie a priestor na oddych, po ktorom ste tak túžili.

Tradičné drevenice len pre vás

Vytvorený komplet obsahujúci plne vybavené drevenice vám poskytnú príjemný oddych priamo v srdci Liptova. Nachádzajú sa v Liptovskom Trnovci, čiže len pár krokov od Liptovskej Mary, ktoré ponúka možnosť okúpať sa v letnom období.

Ak sa sem vyberiete počas zimného obdobia, môžete si vychutnať prechádzky priamo pod tatranskými štítmi a oceníte aj blízkosť najznámejšieho slovenského lyžiarskeho strediska Jasná.

Prenájom chát na Liptove vám ponúkne možnosť zažiť netradičné dobrodružstvo so všetkými vašimi blízkymi. Hotely bývajú v Tatrách neustále preplnené. Takto máte možnosť prenajať si jednu celú drevenicu len pre seba a svojich blízkych.

V cene máte dve parkovacie miesta pred drevenicou, možnosť prenajať si gril a pre kávičkárov ponúkajú možnosť prenajať si výkonný kávovar priamo do drevenice. Súčasťou komplexu je aj bazén a detské ihrisko, takže vaše deti budú mať o zábavu postarané.

Moderné vybavenie

Nečakajte žiadne zastaralé vybavenie. Tradičné drevenice alebo ak chcete chaty sú moderne vybavené. Akonáhle vstúpite do interiéru, zaujmú vás krásne trámové stropy a krásny murovaný krb, ktorý dokáže vyčarovať romantickú atmosféru v každom ročnom období.

Ďalej vás očarí moderne vybavená kuchyňa ladená v rustikálnom štýle a veľká jedálenská časť prepojená s kuchyňou.

Samozrejmosťou sú aj štýlovo vybavené spálne s možnosťou prístelky.

Ak hľadáte pekné a útulné ubytovanie, zabudnite na hotely a prenajmite si chatu na Liptove. Tieto chaty ponúkajú nádherné ubytovanie v samom srdci Liptova.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *